НАЧАЛО Биткойн

Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби

ноември 1, 2022 17:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби

Крипто пазарът направи малка пауза, задържайки се над $1 трилион след силното пазарно рали от миналата седмица. Данните сочат, че е имало китова активност при стабилните монети USD Coin (USDC) и Tether (USDT), което индикира предстояща волатилност.

От Santiment казаха, че също така се наблюдава увеличаване на броя на валутите, които се търгуват в момента.

Може би най-значимите от активите, при които се наблюдават увеличен брой китови транзакции на стойност над $100,000 са Tether и USDCoin. С придвижването на голяма покупателна способност – голямото пазарно движение би трябвало да продължи.

Имайки предвид нарастването на пазара в последно време не е изключено китовете да продължат да купуват криптовалути и това да продължи периода на възход.

Министерството на правосъдието на САЩ планира да продължи разследването на ръководителите на Tether, за които се твърди, че са извършили банкова измама. 

Според информация прокурорът на САЩ Дамиан Уилямс от южния окръг на Ню Йорк ще ръководи разследването на Министерството на правосъдието срещу компанията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга


Компанията даде следния отговор:

Tether редовно води открит диалог с правоприлагащите органи, включително с Министерството на правосъдието на САЩ, като част от нашия ангажимент за сътрудничество, прозрачност и отчетност. Оставаме ангажирани с нашите клиенти, с водещите в индустрията технологии и прозрачност, които доведоха до нашия растеж.

Издателите на USDT също така заявиха, че са увеличили сътрудничеството си с Министерството на правосъдието за определен период от време. Също така компанията заяви, че правоприлагащата агенция не „разследва активно Tether“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене