НАЧАЛО Биткойн

Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби

01.11.2022 17:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби

Крипто пазарът направи малка пауза, задържайки се над $1 трилион след силното пазарно рали от миналата седмица. Данните сочат, че е имало китова активност при стабилните монети USD Coin (USDC) и Tether (USDT), което индикира предстояща волатилност.

От Santiment казаха, че също така се наблюдава увеличаване на броя на валутите, които се търгуват в момента.

Може би най-значимите от активите, при които се наблюдават увеличен брой китови транзакции на стойност над $100,000 са Tether и USDCoin. С придвижването на голяма покупателна способност – голямото пазарно движение би трябвало да продължи.

Имайки предвид нарастването на пазара в последно време не е изключено китовете да продължат да купуват криптовалути и това да продължи периода на възход.

Министерството на правосъдието на САЩ планира да продължи разследването на ръководителите на Tether, за които се твърди, че са извършили банкова измама. 

Според информация прокурорът на САЩ Дамиан Уилямс от южния окръг на Ню Йорк ще ръководи разследването на Министерството на правосъдието срещу компанията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга


Компанията даде следния отговор:

Tether редовно води открит диалог с правоприлагащите органи, включително с Министерството на правосъдието на САЩ, като част от нашия ангажимент за сътрудничество, прозрачност и отчетност. Оставаме ангажирани с нашите клиенти, с водещите в индустрията технологии и прозрачност, които доведоха до нашия растеж.

Издателите на USDT също така заявиха, че са увеличили сътрудничеството си с Министерството на правосъдието за определен период от време. Също така компанията заяви, че правоприлагащата агенция не “разследва активно Tether”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн (BTC) в момента е само по средата на своя бичи цикъл.

19.05.2024 10:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.