НАЧАЛО Биткойн

Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби

ноември 1, 2022 17:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби

Крипто пазарът направи малка пауза, задържайки се над $1 трилион след силното пазарно рали от миналата седмица. Данните сочат, че е имало китова активност при стабилните монети USD Coin (USDC) и Tether (USDT), което индикира предстояща волатилност.

От Santiment казаха, че също така се наблюдава увеличаване на броя на валутите, които се търгуват в момента.

Може би най-значимите от активите, при които се наблюдават увеличен брой китови транзакции на стойност над $100,000 са Tether и USDCoin. С придвижването на голяма покупателна способност – голямото пазарно движение би трябвало да продължи.

Имайки предвид нарастването на пазара в последно време не е изключено китовете да продължат да купуват криптовалути и това да продължи периода на възход.

Министерството на правосъдието на САЩ планира да продължи разследването на ръководителите на Tether, за които се твърди, че са извършили банкова измама. 

Според информация прокурорът на САЩ Дамиан Уилямс от южния окръг на Ню Йорк ще ръководи разследването на Министерството на правосъдието срещу компанията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга


Компанията даде следния отговор:

Tether редовно води открит диалог с правоприлагащите органи, включително с Министерството на правосъдието на САЩ, като част от нашия ангажимент за сътрудничество, прозрачност и отчетност. Оставаме ангажирани с нашите клиенти, с водещите в индустрията технологии и прозрачност, които доведоха до нашия растеж.

Издателите на USDT също така заявиха, че са увеличили сътрудничеството си с Министерството на правосъдието за определен период от време. Също така компанията заяви, че правоприлагащата агенция не “разследва активно Tether”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.