НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin адресите достигат нови рекорди – каква е причината?

31.01.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin адресите достигат нови рекорди – каква е причината?

Мрежата на Dogecoin (DOGE) отбеляза бързо увеличение на броя на наскоро създадените адреси, което поражда надежди за съответно покачване на стойността на меме монетата.

Крипто анализаторът Али Мартинез сподели информация от IntoTheBlock, като подчерта новия етап, постигнат на 29 януари. Експертът посочи още, че рязкото нарастване на новите адреси се е покачило с повече от 1,100% само през последната седмица, като в момента общият им брой е над 247,240 адреса.

Възниква въпросът: Може ли този скок на новите адреси да предвещава подобна траектория в стойността на меме монетата?

Тези монети се превърнаха в отделен и процъфтяващ сегмент на пазара на дигитални активи, въпреки продължаващите дебати относно практическата им функционалност. През последните няколко години тяхната популярност безспорно нарасна. Въпреки вялото начало на 2024 г. на по-широкия крипто пазар, водещата меме монета постави нов рекорд.

Бързото увеличение на създадените адреси вероятно се дължи на интегрирането на технологията Ordinals. Тази технология дава възможност на потребителите в мрежата Dogecoin да търгуват с незаменяеми токени (NFT), използвайки стандарта DRC-20 за търговия с NFT токени, деноминирани в Dogecoin (DOGE).

Положително е, че създаването на нови адреси предизвика оптимизъм, с надеждата, че този скок може да отбележи началото на нова бича тенденция.

Този оптимизъм може потенциално да окаже положително въздействие върху общата стойност на DOGE, предизвиквайки възходяща тенденция.

Очаква се притокът на нови адреси да окаже влияние върху общата стойност на токена, дори и въздействието да не се отрази веднага в текущите данни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.