НАЧАЛО Алткойни

Добавянето на XRP към Nasdaq цели да дестабилизира Coinbase

ноември 9, 2018 15:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добавянето на XRP към Nasdaq цели да дестабилизира Coinbase

Амбицията на Ripple е да направи по-добри трансграничните трансфери, като предостави децентрализирани финансови инструменти и е в силно партньорство. Това партньорство ще ги укрепи, за да надминат други силни конкуренти като Coinbase.

Късметът се усмихна най-накрая на финтех компанията, когато стартира преговори за партньорство с NASDAQ.

Тези преговори текат в продължение на около четири месеца, като Ripple настоява да има $XRP сред първите токени, които да бъдат добавени, когато Nasdaq пуска своята крипто платформа през 2019 г.

$XRP е един от първоначалните токени, които ще бъда изброени, когато Nasdaq стартира своята крипто инициатива в началото на 2019 г., което е огромна новина и прави coinbase нерелевантни.

Според диалога, който се провежда досега между източници от двете страни, това сътрудничество е фокусирано върху пазарната капитализация, която ще постави $XRP в паралелна позиция с Етериум.

Резултат с изображение за nasdaq ripple

Според доклад на abacusjournal.com, източник от Nasdaq разкри, че обменът не се интересува от целия този шум, който се получава на пазара на криптовалути, а от скалируемост. Те не могат да си позволят да държат $XRP настрана, който се нарежда сред първите пет секюрити токени по пазарна капитализация, като ще започнат своята крипто инициатива през 2019 г.

Той продължава с това, че криптовалутата на Ripple е привлякла толкова много внимание, колкото и Биткойн Кеш, и ако BCH се добави на всички борси, с $XRP трябва да се случи същото. Nasdaq са оценили изпълнителните директори на Ripple и са ги кредитирали като добре организирани и класифицирани, така че са готови да приемaт това, което им предложат.

Друг източник от Nasdaq също разкри, че Ripple и неговият $XRP вероятно ще бъдат втората по големина криптовалута в близко бъдеще. Така че причината за включването на $ XRP в първоначалната оферта е очевидна, тъй като основният фокус е върху пазарната капитализация.

Източникът обясни, че въз основа на управленския екип на Ripple и нивото им на работа в банковата индустрия, те отговарят на всички стандарти на Nasdaq за пазарна капитализация.

Ripple е в съответствие с надлежнaта проверка, като мениджърския им екип е на разположение за текущото споразумение, а скалируемостта на техния токен е допълнително предимство.

Ripple може да не се фокусира върху това да заеме първа позиция на крипто пазара. Тяхната цел да доминират финансовия сектор с децентрализираните си финансови инструменти е вероятно да бъде постижима с това ново добавяне в Nasdaq.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад най-голямата в света децентрализирана крипто борса (DEX) по обем на търговия, планират да наберат стотици милиони долари в нов кръг на финансиране.

октомври 3, 2022 10:30 1 мин. четене

Terra (LUNA): Виталик Бутерин коментира срива на екосистемата

Съоснователят на Етериум (ETH) каза, че имплозията на Terra (LUNA) по-рано тази година е нанесла голям удар върху децентрализацията на криптовалутите.

октомври 3, 2022 9:00 1 мин. четене

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене