НАЧАЛО Други

Директорът на Coinbase с план за навигиране през пазарните цикли на крипто

март 15, 2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на Coinbase с план за навигиране през пазарните цикли на крипто

Брайън Армстронг наскоро сподели краткосрочните и средносрочните планове на компанията си на фона на рязкото покачване на цените на акциите.

В епизод на подкаста Bankless главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг, разкри, че борсата се стреми да установи по-последователен и устойчив модел на приходите, за да издържи на възходите и спадовете на пазара на криптовалути.

Армстронг призна, че макар таксите за търговия да остават значителни, те са и силно волатилни.

В отговор на това през последните пет години Coinbase работи за диверсифициране на своите потоци от приходи, фокусирайки се върху “абонаменти и услуги”, като USD Coin, попечителски такси, стейкинг и Coinbase Card.

Според отчета за приходите за четвъртото тримесечие абонаментите и услугите представляват приблизително 47% от приходите на Coinbase.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Финансовият надзор в запада прилича повече на китайския, отколкото се предполага


Това преминаване към по-предсказуеми потоци от приходи помага на компанията да изгради по-стабилен бизнес модел и да се справи с предизвикателствата на циклите на криптопазара.

Акциите на Coinbase, COIN, в момента се търгуват за $62.65, което е ръст от близо 6% за деня и 19% от петък насам. Цената също така се е повишила с почти 100% от най-ниската си стойност за всички времена от $33.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Планът на Ч. Палихапития за разобличаване на счупената финансова система на САЩ

Чамат Палихапития, милиардер и рисков капиталист, наскоро сподели мнението си за кризата във финансовата система на САЩ в новия епизод на подкаста “All-In”.

март 27, 2023 7:00 1 мин. четене

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене