НАЧАЛО Други

Директорът на Chiliz коментира бъдещето на фен токените в спортната индустрия

март 7, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на Chiliz коментира бъдещето на фен токените в спортната индустрия

Chiliz (CHZ) е крипто проект, който се фокусира върху света на спорта и развлеченията.

Главният изпълнителен директор на Chiliz, Александър Драйфус, смята, че фен токените имат голям потенциал за бъдещето на дигиталните активи.

В интервю с Раул Пал за Real Vision Crypto Драйфус сподели своите виждания за това как фен токените могат да се използват за насърчаване на търговията и партньорствата между феновете и популярни брандове.

Драйфус подчерта, че все още има много неизползван потенциал за фен токените и пълният обхват на полезността им тепърва предстои да бъде осъзнат.

Той обясни, че притежаването на фен токени може да осигури на феновете различни ползи, като например отстъпки за продукти и услуги, свързани с отбора, който те подкрепят. Например, фенът може да получи отстъпка в ресторант на McDonald’s в близост до стадиона или в магазин на Nike, който е спонсор на отбора.

Фен токените също така дават на феновете възможност да изразяват мнението си относно начина, по който се управляват техните отбори и им позволяват да станат членове на общността на спортната организация.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Chainlink: Големите движения на китовете по време на скорошния спад


Драйфус отбеляза, че феновете искат да бъдат признати за част от общността и да имат право на глас при вземането на решения от страна на отбора. Първата версия на фен токените дори беше наречена “voice” токени, защото даваха глас на феновете.

Към момента на писане на статията CHZ се търгуваше на цена от $0.121, което представлява лек спад от почти 2% през последните 24 часа.

Като цяло фен токените имат потенциала да революционизират спортната индустрия като насърчават по-близките взаимоотношения между феновете, отборите и известните брандове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кристалина Георгиева коментира глобалната икономика на Китайския форум за развитие

На Форума за развитие на Китай през 2023 г. Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) обсъди предизвикателствата пред световната икономика.

март 27, 2023 20:05 2 мин. четене

Венчър капиталистите са оптимистично настроени към европейските крипто стартъпи

Въпреки миналогодишните предизвикателства и сривовете на водещи играчи в индустрията, инвеститорите в рисков капитал подкрепиха стартъпите в крипто пространството.

март 27, 2023 18:00 2 мин. четене

Основателят на Terraform Labs обжалва удълженото му задържане в Черна гора

Съобщава се, че До Куон, съосновател на Terraform Labs, планира да обжалва решението на съда да удължи задържането му в Черна гора.

март 27, 2023 14:20 2 мин. четене

First Citizens Bank придобива всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank

Федералната корпорация за депозитно застраховане (FDIC) обяви, че базираната в Северна Каролина First Citizens Bank ще придобие всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank.

март 27, 2023 11:00 3 мин. четене