НАЧАЛО Алткойни

Chainlink: Големите движения на китовете по време на скорошния спад

март 6, 2023 20:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink: Големите движения на китовете по време на скорошния спад

Според данните от веригата Chainlink (LINK) китовете са преместили голямо количество от криптовалутата, докато крипто пазарът преживява спад.

Компанията за блокчейн анализи Santiment съобщи, че три големи транзакции на обща стойност около $80 милиона са се случили в рамките на няколко минути една от друга, което ги прави най-значителния скок на транзакциите за децентрализираната оракулна мрежа през предходните три месеца.

Според Santiment Chainlink изглежда изпитва някаква необичайна активност, за което свидетелстват големите китови трансфери.

В същия ден Lookonchain, услуга за проследяване на блокчейн, наблюдава големи LINK трансфери от един от китовите адреси, разкрити от Santiment.

Lookonchain твърди, че криптовалутата е била прехвърлена от нециркулиращото предлагане на Chainlink, държано от Chainlink, към портфейл на кит, а след това към Binance за евентуална продажба на свободния пазар.

Към момента на писане на статията Chainlink се търгува на цена от $6.89, което е спад с около 86% от пиковата стойност на актива от $52, достигната през май 2021 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB


Миналата седмица Chainlink обяви пускането на платформа, наречена Chainlink Functions, която позволява на разработчиците да свързват данни със смарт договори.

Смарт договорите са блокчейн протоколи, които изпълняват условията на даден договор. С помощта на Chainlink Functions всеки такъв договор може да се свърже с всеки интерфейс за програмиране на приложения (API) от Web2.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ето кои са най-големите печеливши на крипто пазара през миналата седмица

Последната седмица на март може да се счита за добра за криптопазара, тъй като много криптовалути отбелязаха значителни възходящи ценови движения.

април 1, 2023 16:30 3 мин. четене

Cardano (ADA) проби над $0.40, достигайки 6-седмичен връх

Инвеститорите в Cardano (ADA) трябва да се радват, тъй като популярният алткойн, който в момента е на 7-мо място по пазарна капитализация, току-що достигна 6-седмичен връх.

април 1, 2023 2:30 3 мин. четене

Binance листва нов DeFi алткойн

Binance, една от водещите крипто борси в света по отношение на обема на търговията, добави нов DeFi алткойн към списъка си с токени.

март 31, 2023 16:23 2 мин. четене

Крипто китовете купуват големи количества от алткойн, базиран на Етериум

Заможни крипто инвеститори акумулират този базиран на Етериум алткойн, закупувайки токени на обща стойност $5 милиона.

март 31, 2023 10:00 2 мин. четене