НАЧАЛО Други

Директорът на Tether отговори на скорошните коментари на Брад Гарлингхаус за USDT

14.05.2024 5:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на Tether отговори на скорошните коментари на Брад Гарлингхаус за USDT

Главният изпълнителен директор на Tether, Паоло Ардоино, влезе в спор в Twitter с ръководителя на Ripple, Брад Гарлингхаус, на фона на продължаващите разследвания на SEC и пускането на стабилната монета на Ripple.

Критиката на Ардоина имаше за цел да опровергае негативните забележки на Гарлингхаус относно USDT на Tether, подчертавайки неговата надеждност, особено в региони, където липсва традиционна банкова инфраструктура.

Ардоино отново акцентира върху значителната роля на Tether като финансов спасителен пояс за милиони в развиващите се райони, предоставяйки достъпни опции за транзакции и спестявания.

Въпреки скептицизма от основните медии, Ардоино подчерта непоколебимата ангажираност на Tether към силна ценова стабилност, достатъчно резерви и спазване на строги стандарти за съответствие, подчертавайки доверието в компанията на пазара на криптовалути.

Нещо повече, Ардоино се задълбочи в проактивния подход на Tether към спазването на изискванията, описвайки подробно сътрудничеството си с правоприлагащи органи и международни организации за борба с незаконните дейности и осигуряване на спазване на регулаторните изисквания.

Той подчерта бързия отговор на Tether на заплахи, включително блокиране на значителни суми, свързани с измами и финансиране на тероризма, демонстрирайки неговата отдаденост към поддържането на сигурна финансова екосистема.

Освен това Ардоино обсъди неотдавнашната инициатива на Tether „Pioneering Progress“ в Тбилиси, която събра заинтересовани страни за обсъждане на регулаторни рамки, съответствие и технологичен напредък, като допълнително демонстрира лидерството на фирмата при оформянето на бъдещето на финансите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.