НАЧАЛО Алткойни

Директор на Coinbase намира изгубени криптовалути на непознат

юли 7, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директор на Coinbase намира изгубени криптовалути на непознат

Продуктовият директор на Coinbase Конор Гроган откри необикновена находка, намирайки криптовалута на стойност над $320,000,притежавана от лице, което не е знаело за съществуването ѝ.

Гроган обясни, че по време на форка на блокчейна на Етериум през 2016 г. притежателите на средства във веригата са получили еквивалентно количество ETH за своите ETC. Много хора обаче не са знаели за това.

Той спомена, че забравянето на фондове във веригата или пропускането на airdrop събития е често срещано явление, както и че преди това е откривал значителни суми, принадлежащи на други хора. Според информацията Гроган е идентифицирал 20 адреса с токени на стойност над $250,000, които не са били достъпни след форка.

Въпреки предизвикателството да идентифицира собствениците, Гроган е продължил да търси. Срещнал е много задънени улици, тъй като потребителите често са изпращали балансите си на борсите, заличавайки всякакви следи. Все пак пробивът е настъпил, когато Гроган е открил адрес, съдържащ токена “EOSDAC”, който го е отвел до EOS портфейл.

За своя изненада Гроган е установил, че собственикът на портфейла, идентифициран като “0x475“, е участвал в хакерска атака през 2019 г. и е водил съдебни битки със своя доставчик на киберсигурност и Bitfinex.

След задълбочено разследване Гроган е успял да получи законното име на собственика, свързано с ETH адреса. Гроган се е свързал със собственика, който е изразил недоверие, след като е разбрал за неизвестните досега средства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.