НАЧАЛО Други

Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

октомври 23, 2022 15:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

В неотдавнашен туит Дейвид Шварц, главен технологичен директор на Ripple, сигнализира, че не желае да напусне компанията.

Шварц каза, че „би искал“ да започне нов проект от нулата. Изпълнителният директор сподели, че има много нови неща, по които би искал да работи. Той обаче не иска да полага само повърхностни усилия. Шварц призна, че вече не изпитва необходимата страст, за да стартира нов голям проект в момента.

„Човекът за трилиони долари“ на Ripple, който е архитектът зад XRP Ledger, каза, че не му се иска да работи по 50 часа седмично през следващите две години.

„Просто вече не го усещам по този начин“, каза той.

Шварц твърди, че е имал толкова интензивен работен график, когато е работил по XRPL заедно със Стефан Томас, Артър Брито и Крис Ларсен. Той обаче не смята, че ще може да ръководи такъв мащабен проект отново.

Говорейки за работата си в Ripple, Шварц сподели, че му харесва фактът, че компанията му дава възможност да работи с най-съвременни технологии и да създава нови продукти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват


На 21 октомври ветеранът криптограф Ник Бугалис заяви, че напуска Ripple. Той бе прекарал около десетилетие в работа по XRP Ledger и времето си там като „невероятно“, като добави, че е благодарен на Шварц, Брито и други колеги.

Шварц каза, че е „тъжен“, защото няма да може да работи повече с Бугалис, но се радва, че бившият му колега е намерил пътя си напред.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене