НАЧАЛО Други

Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

23.10.2022 15:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

В неотдавнашен туит Дейвид Шварц, главен технологичен директор на Ripple, сигнализира, че не желае да напусне компанията.

Шварц каза, че “би искал” да започне нов проект от нулата. Изпълнителният директор сподели, че има много нови неща, по които би искал да работи. Той обаче не иска да полага само повърхностни усилия. Шварц призна, че вече не изпитва необходимата страст, за да стартира нов голям проект в момента.

“Човекът за трилиони долари” на Ripple, който е архитектът зад XRP Ledger, каза, че не му се иска да работи по 50 часа седмично през следващите две години.

“Просто вече не го усещам по този начин”, каза той.

Шварц твърди, че е имал толкова интензивен работен график, когато е работил по XRPL заедно със Стефан Томас, Артър Брито и Крис Ларсен. Той обаче не смята, че ще може да ръководи такъв мащабен проект отново.

Говорейки за работата си в Ripple, Шварц сподели, че му харесва фактът, че компанията му дава възможност да работи с най-съвременни технологии и да създава нови продукти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват


На 21 октомври ветеранът криптограф Ник Бугалис заяви, че напуска Ripple. Той бе прекарал около десетилетие в работа по XRP Ledger и времето си там като “невероятно”, като добави, че е благодарен на Шварц, Брито и други колеги.

Шварц каза, че е “тъжен”, защото няма да може да работи повече с Бугалис, но се радва, че бившият му колега е намерил пътя си напред.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогресът на крипто през последните години в очите на основателя на Етериум

Бутерин наскоро направи някои коментари по отношение на еволюцията на криптовалутите от 2018-2019 г. досега.

20.06.2024 21:30 1 мин. четене

Дългът на САЩ достигна поредният нов рекорд

Държавният дълг на САЩ достигна нов рекорден връх от $34.753 трилиона, като само за последния ден това число се е увеличило с над $70 милиарда и продължава да се покачва.

20.06.2024 21:00 1 мин. четене

Швейцарската централна банка отново намали лихвения процент

Швейцарската централна банка намали основния си лихвен процент на второ поредно заседание, като по този начин подчерта разминаването си с европейските и американските си колеги в управлението на инфлацията.

20.06.2024 20:30 1 мин. четене

БРИКС: Кенеди младши обвинява САЩ за възхода на съюза

Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши неотдавна отдаде нарастващото влияние на БРИКС на действията на САЩ.

20.06.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.