НАЧАЛО Други

Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

октомври 23, 2022 15:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

В неотдавнашен туит Дейвид Шварц, главен технологичен директор на Ripple, сигнализира, че не желае да напусне компанията.

Шварц каза, че “би искал” да започне нов проект от нулата. Изпълнителният директор сподели, че има много нови неща, по които би искал да работи. Той обаче не иска да полага само повърхностни усилия. Шварц призна, че вече не изпитва необходимата страст, за да стартира нов голям проект в момента.

“Човекът за трилиони долари” на Ripple, който е архитектът зад XRP Ledger, каза, че не му се иска да работи по 50 часа седмично през следващите две години.

“Просто вече не го усещам по този начин”, каза той.

Шварц твърди, че е имал толкова интензивен работен график, когато е работил по XRPL заедно със Стефан Томас, Артър Брито и Крис Ларсен. Той обаче не смята, че ще може да ръководи такъв мащабен проект отново.

Говорейки за работата си в Ripple, Шварц сподели, че му харесва фактът, че компанията му дава възможност да работи с най-съвременни технологии и да създава нови продукти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват


На 21 октомври ветеранът криптограф Ник Бугалис заяви, че напуска Ripple. Той бе прекарал около десетилетие в работа по XRP Ledger и времето си там като “невероятно”, като добави, че е благодарен на Шварц, Брито и други колеги.

Шварц каза, че е “тъжен”, защото няма да може да работи повече с Бугалис, но се радва, че бившият му колега е намерил пътя си напред.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Броят на компаниите със заявления за спот Етериум ETF не спира да расте

Съобщава се, че Invesco и Galaxy Digital са в процес на подаване на заявление за спот Етериум (ETH) борсово търгуван фонд (ETF).

септември 30, 2023 18:00 2 мин. четене

Илон Мъск и неговата война срещу правителствените регулации

Илон Мъск сподели постоянното си разочарование от правителствените разпоредби, сравнявайки ги с безброй ограничителни въжета, които постепенно намаляват свободата.

септември 30, 2023 16:00 2 мин. четене

Дългът на САЩ се превръща в прекалено голям проблем

В началото на 90-те години на ХХ век доходността на облигациите в Америка се повиши поради бюджетния дефицит по време на управлението на президента Джордж Буш. 

септември 30, 2023 15:05 2 мин. четене

Цените на руския петрол продължават да скачат – санкциите на Запада вече не действат

Министърът на финансите на САЩ, Джанет Йелън заяви, че неотдавнашните пазарни цени на руския петрол сочат, че ограниченията на цените, въведени от Групата на седемте, вече не действат според очакванията – това е първото й публично признание за предизвикателствата пред програмата.

септември 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.