НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват

октомври 23, 2022 9:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват

Конкурент на Етериум (ETH) поскъпна с повече от 33% тази седмица, докато по-голямата част от криптопазара остава в застой.

Casper (CSPR) е блокчейн с доказателство за залог (PoS) от първи слой, който има за цел да въведе смарт договори и децентрализирани приложения (dApps) в световен мащаб.

Родният токен на проекта, CSPR, се търгува на цена от $0.04586 към момента на писане на статията, като се движеше около $0.03588 преди една седмица. Криптовалутата с ниска капитализация също бележи спад от близо 4% в рамките на последните 24 часа.

По-рано този месец CasperLabs, компанията за блокчейн софтуер и услуги, която стои зад мрежата, пусна CEP-78, корпоративен стандарт за NFT за блокчейна на Casper.

Новият стандарт за незаменяеми токени е създаден, за да даде възможност на организациите да надграждат своите токени, след като те са били внедрени, според прессъобщение, обявяващо пускането на пазара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Шансът за спад се е понижил, твърдят от Santiment


Представителите на CasperLabs също така са изложили план за надграждане на консенсусния протокол на Casper до “Casper 2.0” през първото тримесечие на 2023 г.

Ето какво казва Меда Парликар, главен технологичен директор в CasperLabs:

Casper вече е единственият блокчейн, който позволява надграждане на смарт договори. Casper 2.0 въвежда по-мощен набор от функции, при който всичко в Casper е договор – а договорите имат всички свойства на сметки (включително възможността да се плаща за транзакции и да се стейква в мрежата). Това ще даде възможност за по-удобно потребителско изживяване, което ще направи включването на следващите милиони потребители в блокчейн много по-лесно.

CSPR е 74-тата по пазарна капитализация криптовалута. Тя остава с 96% под историческия си връх от $1.33, достигнат на 12 май 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

май 31, 2023 18:59 3 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.