НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват

октомври 23, 2022 9:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват

Конкурент на Етериум (ETH) поскъпна с повече от 33% тази седмица, докато по-голямата част от криптопазара остава в застой.

Casper (CSPR) е блокчейн с доказателство за залог (PoS) от първи слой, който има за цел да въведе смарт договори и децентрализирани приложения (dApps) в световен мащаб.

Родният токен на проекта, CSPR, се търгува на цена от $0.04586 към момента на писане на статията, като се движеше около $0.03588 преди една седмица. Криптовалутата с ниска капитализация също бележи спад от близо 4% в рамките на последните 24 часа.

По-рано този месец CasperLabs, компанията за блокчейн софтуер и услуги, която стои зад мрежата, пусна CEP-78, корпоративен стандарт за NFT за блокчейна на Casper.

Новият стандарт за незаменяеми токени е създаден, за да даде възможност на организациите да надграждат своите токени, след като те са били внедрени, според прессъобщение, обявяващо пускането на пазара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Шансът за спад се е понижил, твърдят от Santiment


Представителите на CasperLabs също така са изложили план за надграждане на консенсусния протокол на Casper до „Casper 2.0“ през първото тримесечие на 2023 г.

Ето какво казва Меда Парликар, главен технологичен директор в CasperLabs:

Casper вече е единственият блокчейн, който позволява надграждане на смарт договори. Casper 2.0 въвежда по-мощен набор от функции, при който всичко в Casper е договор – а договорите имат всички свойства на сметки (включително възможността да се плаща за транзакции и да се стейква в мрежата). Това ще даде възможност за по-удобно потребителско изживяване, което ще направи включването на следващите милиони потребители в блокчейн много по-лесно.

CSPR е 74-тата по пазарна капитализация криптовалута. Тя остава с 96% под историческия си връх от $1.33, достигнат на 12 май 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене