НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват

23.10.2022 9:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват

Конкурент на Етериум (ETH) поскъпна с повече от 33% тази седмица, докато по-голямата част от криптопазара остава в застой.

Casper (CSPR) е блокчейн с доказателство за залог (PoS) от първи слой, който има за цел да въведе смарт договори и децентрализирани приложения (dApps) в световен мащаб.

Родният токен на проекта, CSPR, се търгува на цена от $0.04586 към момента на писане на статията, като се движеше около $0.03588 преди една седмица. Криптовалутата с ниска капитализация също бележи спад от близо 4% в рамките на последните 24 часа.

По-рано този месец CasperLabs, компанията за блокчейн софтуер и услуги, която стои зад мрежата, пусна CEP-78, корпоративен стандарт за NFT за блокчейна на Casper.

Новият стандарт за незаменяеми токени е създаден, за да даде възможност на организациите да надграждат своите токени, след като те са били внедрени, според прессъобщение, обявяващо пускането на пазара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Шансът за спад се е понижил, твърдят от Santiment


Представителите на CasperLabs също така са изложили план за надграждане на консенсусния протокол на Casper до “Casper 2.0” през първото тримесечие на 2023 г.

Ето какво казва Меда Парликар, главен технологичен директор в CasperLabs:

Casper вече е единственият блокчейн, който позволява надграждане на смарт договори. Casper 2.0 въвежда по-мощен набор от функции, при който всичко в Casper е договор – а договорите имат всички свойства на сметки (включително възможността да се плаща за транзакции и да се стейква в мрежата). Това ще даде възможност за по-удобно потребителско изживяване, което ще направи включването на следващите милиони потребители в блокчейн много по-лесно.

CSPR е 74-тата по пазарна капитализация криптовалута. Тя остава с 96% под историческия си връх от $1.33, достигнат на 12 май 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.