НАЧАЛО Алткойни

Dash 2 Trade би могъл да скочи с 10,000%, въпреки мечия пазар на Етериум, твърдят експерти

06.12.2022 23:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash 2 Trade би могъл да скочи с 10,000%, въпреки мечия пазар на Етериум, твърдят експерти

Въпреки скорошният си скок, Ethereum остава нестабилен. Това отваря вратата за токени като Dash2Trade, които имат предпоставките да се представят силно.

Етериум съвсем наскоро отбеляза отскок, достигайки текущо ниво от $1,252, като през последния ден не се е движил чувствително. Скорошните дъна на алткойна могат да се считат за резултат от срива на FTX, което прави разпространенеито на този спад до други активи възможна.

Цената на Етериум се срина със 75% през последната година. Това е най-лошата година за ETH от 2018 г. насам, когато цената на моментата се понижи с над 90% от тогавашните си върхове. Неотдавнашните повишения на ETH може да не са от голяма полза, тъй като интересът на инвеститорите остава нисък поради лошите макроикономически условия.

Прогнозна цена за Етериум – Накъде се е запътил ETH след като отскочи?

В момента графиката на Етериум показва, че той може да се възстанови. Дневният индекс на относителна сила на монетата се повиши до почти 50 само за няколко дни. Може да се каже, че ETH възвръща известна инерция.

Алткойнът остава под 200-дневната си плзъгаща се средна стойност, което означава, че е редно да се прояви търпение преди да решим, че има завръщаен към възходящ тренд.

Пазарът е в затруднено положение. Щетите от срива на FTX са нанесени, като можем да очакваме, че другите компании, в които FTX или Almeda Research са инвестирали, могат да изпитват затруднения в обозримо бъдеще.

План B

Заинтересованите страни са наясно със ситуацията. Затова борсите полагат усилия да успокоят своите търговци и инвеститори, че са в безопасност. Чанпен Джао, главен изпълнителен директор на Binance, обяви създаването на фонд за възстановяване на индустрията. Предвижда се този фонд да обединява ресурси, които ще се използват, ако някоя от по-големите фирми е изправена пред ликвидна криза.

Спорно е дали подобен план може да предотврати разпространението на пазарните проблеми, особено ако се вземе предвид огромният размер на FTX и Almeda Research. Инвеститорите трябва да бъдат нащрек, тъй като ETH и други токени могат да претърпят още спадове съвсем скоро.

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, прогнозира възможността за по-нататъшни спадове. Според слуховете той е продал около 3,000 ETH, или около $3.75 милиона, на 12 ноември, веднага след обявяването на фалита на FTX.  Източници, близки до Бутерин, оспорват информацията, че това е бил неговият портфейл, но все пак подобна разпродажба на ETH подчертава факта, че може да се очаква продължение на спада.

d2t

Последствията от FTX

Други предполагат, че подобно падане като това на FTX ще доведе до по-строги регулации на екосистемата. Действията по прилагане на законодателството са по-вероятни, след като ETH премина към доказателство за залог.

Дори след всички тези борби ETH е фундаментално силна монета, която премина към proof-of-stake консенсус в средата на септември. Освен това тя бързо се превръща в най-голямата по стойност блокчейн мрежа от първи слой. 

Етериум също така изглежда дефлационен след споменатото сливане. Създават се се по-малко монети и се изгарят все повече. Но по ирония на съдбата падането на FTX направи токена още по-дефлационен. Акционерите изтеглиха голямо количество ETH от борсите. Това доведе до повече транзакции и повече изгаряния.

Експертите смятат, че ако световната икономика и криптопазарът се възстановят, Етериум ще бъде в състояние да се радва на значителен растеж. Това няма да се случи до края на тази година, но може да се очаква при облекчаването на инфлацията в САЩ и напредъка на Украйна срещу руската инвазия.

d2t

Краткосрочна възвръщаемост на инвестицията от новите криптовалути

Някои други монети са добър вариант за краткосрочни печалби, докато чакате възстановяването на ETH. Част от тях са все още са в предварителна продажба, а някои са особено изгодни.

Няколко имена се споменават често, като Dash 2 Trade, RobotEra и Calvaria. Последната вероятно е най-добрият кандидат за най-добър ERC-20 токен на тази година, въпреки успеха на другите две монети.

ERC-20 токенът Dash 2 Tarde – потенциал за увеличение на цената с 10,000%?

Токенът D2T работи в блокчейна на Етериум. Dash 2 Trade предоставя на потребителите платформа за проучване на търговията с широк набор от инструменти, анализи в реално време и социални данни.

Това има за цел да помогне на търговците и инвеститорите с техните инвестиции. Очаква се платформата да стартира през първото тримесечие на 2023 г., а токенът вече се представи отлично при предварителната продажба, като събра над 6 млн. долара. Монетата се очаква и в BitMart и LBANK в началото на следващата година.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.