Home

След срива на FTX тези криптовалути могат да скочат 2,000% през 2023 г.

20.11.2022 15:53 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След срива на FTX тези криптовалути могат да скочат 2,000% през 2023 г.

Дори сред неговия скорошен срив и обявен потенциал за фалит, цената на FTT токенът се повиши с 17% за последното денонощие.

Криптовалутата на борсата FTX достигна най-високата си стойност за всички времена от $84 през септември месец миналата година. Днес, покрай сривът на популярната борса за криптовалути, цената на токена е с близо 98% под рекордната си стойност.

Според закона за фалит по Глава 11, на компанията FTX се дава възможност напълно легално да продължи да функционира, стига да смени бизнес моделa и структурата си. Въпреки това, по стечение на последните обстоятелства, изглежда, че най-добрият ход на борсата ще бъде да компенсира възможно най-много инвеститори и да затвори врати. Именно затова се очаква и токенът FTT да се занули.

Множество търговци вярваха, че алткойнът FTT е сигурна и безопасна възможност за инвестиция с потенциал за растеж поради множеството функционалности, които проектът предлага. Към момента на писане на статията, токенът се опитва да се стабилизира, но шансът инвестираният капитал на тези търговци да бъде загубен е изключително висок. Това не означава, че цялата крипто индустрия е срината, тъй като на пазара излизат няколко нови проекти, които изглежда могат да предложат на потребителите интересни възможности.

Токенът на FTX може да удари дъното?

Според извършените технически анализи на монетата, графиката на FTT показва, че алткойнът няма големи шансове да се възстанови. Разгелждайки ценовото движение на монетата става ясно, че стойността ѝ е била изключително надута, но след последните новини, множество инвеститори са разпродали своите притежания като изводът от тази ситуация е, че FTT вероятно е умираща валута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


FTX споделиха, че фирмата е пред банкрут, тъй като не могат да бъдат намерени инвеститори, борси или платформи, които да закупят или да подпомогнат на проекта да се възстанови. Една от причините е множеството неприятни новини и факти за компанията през изминалите дни в медиите. За съжаление няма предпоставки да се вярва, че ценовото движение на FTТ има шансове да се обърне в полза на проекта и инвеститорите.

Така казано, шансовете FTX да се справи с проблемите и да се превърне в реномираната борса, която някога беше, изглежда клонят към нула.

Експерти прогнозират, че тези криптовалути биха могли да привлекат интерес

Историята показва, че криптовалутите са силно волатилен актив като дадена монета може да падне близо до нулата (както беше случаят с LUNA) или да отбележи невероятни печалби.

Криптовалутите имат какво да предложат на инвеститорите стига сделките да се извършват по напълно информиран начин.

Наскоро на криптопазара бяха пуснати нови проекти, които предлагат интересни идеи и иновативни технологии. Разгледайте нашия списък с проекти, организиращи предварителни продажби, които изглежда имат потенциал да революционализират крипто сферата:

Dash 2 Trade – Платформа със софтуер за технически анализи и сигнали за криптовалути

Dash 2 Trade е нов крипто проект, който разполага с платформа за крипто анализи и социална търговия, която помага на инвеститорите да вземат информирани решения. Основните характеристики на платформата включват сигнали за купуване и продаване на криптовалути, постоянни анализи на крипто пазара и на нови, и нашумели валути, както и система за участие в предварителни продажби на токени. Целта на проекта е да помогне на търговците да извършват качествени сделки на криптовалути. В центъра на екосистемата на Dash 2 Trade стои токена на платформата D2T, който ще се търгува без такса на блокчейна на Етериум.

RobotEra – Нова платформа за метавселена с иновативни Web3 и NFT характеристики

Основната тематика на RobotEra е научната фантастика като играчите ще контролират роботи, с които ще изградят един нов свят. Благодарение на елементът на метавселената в тази крипто игра, потребителите ще могат да събират ценни ресурси, изграждат собствена земя и да участват в разработването на този дигитален свят. Всичко това се случва в екосистемата на RobotEra, която се стреми да създаде сплотено общество от NFT ентусиасти. Целта на проекта е да създаде за играчите безопасно място, където могат да се забавляват, да изкарат на преден план креативната си страна и да взаимодействат помежду си.

Calvaria – P2E игра с карти и NFT интеграция за начинаещи инвеститори

Calvaria: Duels of Eternity дава възможност на играчите да изградят свое собствено уникално тесте с карти и да се състезават в бойната арена помежду си. Картите са изградени под формата на NFT и всяка има специални умения и колекционерска стойност. Една от основните механики на Calvaria е P2E елементът, с помощта на който играчите могат да печелят награди под формата на токена на платформата – RIA. Разработчиците на проекта се стремят да забързат приемането на криптовалутите като предоставят множество възможности и образователни материали.

IMPT – Проект с екологична криптовалута и възможност за набавяне на въглеродни кредити

IMPT е ново крипто, което се стреми да предостави едно по-зелено бъдеще на нашата планета, с помощта на крипто технологията. IMPT дава възможност на ентусиастите да се сдобият с въглеродни токени като ги закупят директно през пазара IMPT.io. Освен това, инвеститорите ще могат да компенсират въглеродния си отпечатък, докато пазаруват през множеството партньори на проекта като за награда ще получат безплатни IMPT токени. Потребителите ще получават точки за множество дейности, които извършват в платформата, като препоръки и продаване на въглеродни кредити.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.