НАЧАЛО Алткойни

Да очакваме ли волатилни движения при Polygon (MATIC)?

август 5, 2022 9:52 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да очакваме ли волатилни движения при Polygon (MATIC)?

Мрежата Polygon продължава да бележи впечатляващ растеж в рамките на своята екосистема. Само преди ден договорният адрес на Polygon освободи 13.87% от общото предлагане на договорния адрес на фондацията.

След значителното развитие родният токен претърпя ключови движения.

Нагоре или надолу?

След това освобождаване, в платформата на Santiment се наблюдаваше масово събуждане на MATIC адреси. В него значителен обем „спящи“ токени смениха адресите си, тъй като консумираната възраст на токена се повиши до огромния връх от 1.66 трилиона.

Тези скокове обикновено не означават посока на ценовата тенденция.

От друга страна, средната доларова възраст на Polygon намаля, подчертавайки факта, че по-старите, спящи адреси преместиха голяма част от монетите.

Потребената метрика за доларовата възраст на токените показва количеството токени, които променят адреса си на определена дата, умножено по броя на дните от последното им преместване.

Наистина полезна метрика за разбиране на посоката на движение на цените. Но само тя не може да бъде достатъчна, за да получите яснота.

Разглеждането на други няколко показателя може да даде по-добра представа за това дали да се вземе дълга или къса позиция.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Coinbase си партнира с най-големия мениджър на активи в света


Помислете за това – коефициентът MVRV се възстанови и показа положително въздействие върху пазарната стойност на актива.

По този начин се демонстрира нарастващ интерес към токена. Също така, показвайки, че токенът остава в средата на фаза на акумулация.

Опортюнисти

Според данни от услугата за наблюдение на китове WhaleStats, Етериум китът „bonobo“ е похарчил над $14 милиона за покупки през последните няколко дни.

Той е направил първоначална покупка на стойност $1.1 милиона, а по-късно е придобил за още $1.9 милиона – общо над 2.1 милиона

токена.

Може да се каже, че перспективите от тези данни сочат към възможност за силно движение в краткосрочен план. Дори и да е така, необходимо е силно представяне през второто тримесечие, за да има някаква възможност това да се случи.

При това не може да се изключи вероятността от спад. Следователно търговците/инвеститорите трябва да бъдат предпазливи, преди да разчитат на MATIC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене