НАЧАЛО Биткойн

Да очакваме ли обрат на пазара?

януари 23, 2022 15:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да очакваме ли обрат на пазара?

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен идентифицира потенциална минимална цена за Биткойн.

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.

Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непременно има абсолютен ценови под, защото ако го направи и отиде под него, тогава трябва да направи нов ценови под. Но бих казал, че със сигурност има вероятности, свързани с различните нива на държане и очевидно, колкото по-надолу отиваме, толкова по-вероятно е да задържим тази цена.

$30,000 със сигурност са област на интерес в случай на спад. Не искам да плаша никого, но също така не искам да кажа, че е невъзможно да отидем под $30,000, защото бихме могли. През лятото паднахме под $30,000. Ние паднахме под $30,000 през януари…

Широко следваният анализатор казва, че „пълният най-лош сценарий“ би поставил Биткойн на около $20,000.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Ето какво може да стои зад спада на пазара


Според Коуен едно нещо, което трябва да се следи при Биткойн, е неговият драматично свръхпродаден индекс на относителна сила (RSI), индикатор, който проследява дали даден актив е надценен или подценен.

Той посочва, че той е почти на нива, невиждани след срива, предизвикан от пандемията от март 2020 г., което показва, че BTC в момента е подценен.

Може да се влоши, преди да стане по-добре. Гледате седмичния RSI и той е доста нисък, но също така може да се понижи. Не искам да звучи така, сякаш не може да падне по-ниско. Ние сме почти толкова ниско, колкото бяхме през март 2020 г., но за да стигнем толкова ниско, колкото бяхме през март 2020 г., всъщност ще трябва да поддържаме тази низходяща тенденция за още няколко седмици, според мен. 

За да се върнем там, където се върнахме в края на 2018 г., може да се наложи да видим, че ценовото действие остава повече или по-малко, сякаш е в бавно кървене. Това все още може да се случи през следващите няколко месеца и затова казах по-рано, че мисля, че Q1 (първата четвърт на 2022г.) ще остане мечи…


Когато пазарът е мечи, това наистина е, когато наистина искате да влезете на пазара. Бичите пазари ви правят пари, а мечите пазари ви правят богати.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Защо дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително?

Дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително, след като тя наложи 1,2% данък върху транзакциите, свързани с токените, които се изгарят от предлагането.

септември 26, 2022 9:59 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви, че крипто портфолиото му включва Етериум (ETH). 

септември 25, 2022 17:36 1 мин. четене

XRP: Анализатор разглежда какво предстои за актива покрай делото

Популярен крипто анализатор прогнозира големи печалби за криптовалутата на блокчейн компанията Ripple – XRP.

септември 25, 2022 16:02 1 мин. четене