Home

Крипто инвеститорите купуват спада – CoinShares

15.11.2022 9:05 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто инвеститорите купуват спада – CoinShares

Крипто инвеститорите се възползват от намалените цени на криптовалутите в светлината на пазарния срив, предизвикан от FTX.

В последния си седмичен доклад за потоците на средства към дигиталните активи CoinShares твърди, че инвестиционните продукти за дигитални активи са имали най-високите си притоци от 14 седмици насам на обща стойност $42 милиона.

Притоците започнаха по-късно през седмицата на фона на изключителната ценова слабост, предизвикана от срива на FTX/Alameda.

Инвестиционните продукти, базирани на Биткойн (BTC), регистрираха по-голямата част от притока на капитал, набирайки $19 милиона през миналата седмица.

Биткойн беше в центъра на вниманието с входящи потоци на обща стойност $19 милиона, което е най-големият обем от началото на август тази година. Въпреки това инвестиционните продукти за къси позиции на Биткойн също регистрираха обща стойност от $12.6 милиона.

CoinShares проследяват движението на капитала от всички региони, особено от САЩ, Бразилия и Канада.

Швейцария беше отклонението като отбеляза незначителни изходящи потоци на обща стойност $4.6 милиона, въпреки че остава страната с далеч най-големи входящи потоци от началото на годината.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Експанзията на мрежата продължава


Миналата седмица инвестиционните продукти на Етериум (ETH) привлякоха $2.5 милиона, докато Solana (SOL) загуби $1.1 милиона. Продуктите, които инвестират в повече от един дигитален актив, отбелязаха най-големите си седмични притоци от юни насам в размер на $8.4 милиона.

Според CoinShares това предполага, че инвеститорите ги виждат като относително сигурно убежище, докато алткойните регистрираха много малка активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Биткойн: Оптимистична прогноза за втората половина на 2024 г.

В неотдавнашна актуализация Майкъл ван де Поуп, известен крипто анализатор, сподели оптимистичната си прогноза за представянето на Биткойн през втората половина на 2024 г.

18.07.2024 8:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.