НАЧАЛО Биткойн

Крипто инвеститорите купуват спада – CoinShares

ноември 15, 2022 9:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто инвеститорите купуват спада – CoinShares

Крипто инвеститорите се възползват от намалените цени на криптовалутите в светлината на пазарния срив, предизвикан от FTX.

В последния си седмичен доклад за потоците на средства към дигиталните активи CoinShares твърди, че инвестиционните продукти за дигитални активи са имали най-високите си притоци от 14 седмици насам на обща стойност $42 милиона.

Притоците започнаха по-късно през седмицата на фона на изключителната ценова слабост, предизвикана от срива на FTX/Alameda.

Инвестиционните продукти, базирани на Биткойн (BTC), регистрираха по-голямата част от притока на капитал, набирайки $19 милиона през миналата седмица.

Биткойн беше в центъра на вниманието с входящи потоци на обща стойност $19 милиона, което е най-големият обем от началото на август тази година. Въпреки това инвестиционните продукти за къси позиции на Биткойн също регистрираха обща стойност от $12.6 милиона.

CoinShares проследяват движението на капитала от всички региони, особено от САЩ, Бразилия и Канада.

Швейцария беше отклонението като отбеляза незначителни изходящи потоци на обща стойност $4.6 милиона, въпреки че остава страната с далеч най-големи входящи потоци от началото на годината.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Експанзията на мрежата продължава


Миналата седмица инвестиционните продукти на Етериум (ETH) привлякоха $2.5 милиона, докато Solana (SOL) загуби $1.1 милиона. Продуктите, които инвестират в повече от един дигитален актив, отбелязаха най-големите си седмични притоци от юни насам в размер на $8.4 милиона.

Според CoinShares това предполага, че инвеститорите ги виждат като относително сигурно убежище, докато алткойните регистрираха много малка активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Биткойн: Хеширащата мощност расте – да очакваме ли разпродажба?

Въз основа на данните на CryptoQuant един наблюдател отбелязва, че когато хеширащата мощност на Биткойн регистрира нови върхове, какъвто е случаят в края на януари 2023 г., цените на монетите са склонни да се възстановяват, тъй като възходящият импулс отслабва.

януари 28, 2023 9:43 3 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Биткойн: Защо пътят до $100,000 може да е труден?

Неотдавнашният доклад на Goldman Sachs, в който Биткойн е обявен за най-добре представящия се актив през годината.

януари 28, 2023 7:02 3 мин. четене