НАЧАЛО Биткойн

Крипто инвеститорите купуват спада – CoinShares

ноември 15, 2022 9:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто инвеститорите купуват спада – CoinShares

Крипто инвеститорите се възползват от намалените цени на криптовалутите в светлината на пазарния срив, предизвикан от FTX.

В последния си седмичен доклад за потоците на средства към дигиталните активи CoinShares твърди, че инвестиционните продукти за дигитални активи са имали най-високите си притоци от 14 седмици насам на обща стойност $42 милиона.

Притоците започнаха по-късно през седмицата на фона на изключителната ценова слабост, предизвикана от срива на FTX/Alameda.

Инвестиционните продукти, базирани на Биткойн (BTC), регистрираха по-голямата част от притока на капитал, набирайки $19 милиона през миналата седмица.

Биткойн беше в центъра на вниманието с входящи потоци на обща стойност $19 милиона, което е най-големият обем от началото на август тази година. Въпреки това инвестиционните продукти за къси позиции на Биткойн също регистрираха обща стойност от $12.6 милиона.

CoinShares проследяват движението на капитала от всички региони, особено от САЩ, Бразилия и Канада.

Швейцария беше отклонението като отбеляза незначителни изходящи потоци на обща стойност $4.6 милиона, въпреки че остава страната с далеч най-големи входящи потоци от началото на годината.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Експанзията на мрежата продължава


Миналата седмица инвестиционните продукти на Етериум (ETH) привлякоха $2.5 милиона, докато Solana (SOL) загуби $1.1 милиона. Продуктите, които инвестират в повече от един дигитален актив, отбелязаха най-големите си седмични притоци от юни насам в размер на $8.4 милиона.

Според CoinShares това предполага, че инвеститорите ги виждат като относително сигурно убежище, докато алткойните регистрираха много малка активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.