НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA): Експанзията на мрежата продължава

ноември 14, 2022 19:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA): Експанзията на мрежата продължава

Kрипто проекти като Cardano все още регистрират повишена мрежова активност, като инвеститорите изглеждат невъзмутими от пазарните условия и кризата с ликвидността на FTX.

Cardano (ADA) регистрира ръст в броя на портфейлите, добавяйки близо 33,100 за една седмица. Според данни на 13 ноември броят възлиза на 3,671,522, a на 7 ноември имаше само 3,638,425 портфейла.

Инвеститорите са притеснени от проблемите около FTX, защото са наясно, че подобни събития няма как да свършат добре за всички.

Според основателя на Cardano, Чарлз Хоскинсън блокчейн технологията и крипто индустрията вече променят света. Затова той вярва, че краткосрочни събития няма да успеят да спрат революцията и развитието на крипто сектора.

Отчасти ускореният интерес към Cardano може да съответства на продължаващото разработване на блокчейн мрежата на компанията. Също така от Cardano разработват портфейл, наречен Lace, като Хоскинсън се надява, че след разгръщането на мрежата тя вероятно ще достигне един милиард потребители. 

Lace e олекотен многоверижен крипто портфейл, който трябва да предостави безпроблемно свързване на елементите от Web2 и Web3 в един интерфейс. Смята се, че портфейла ще подобри посоката на развитие на компанията, тъй като с въвеждането на тази иновация потребителите ще могат да използват функциите от Web2 и Web3 в едно приложение.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: $180 милиарда бяха заличени от крипто пазара за 7 дни


В момента външните фактори изглеждат мрачни, а общността на Cardano сякаш разчита на непрекъснатите усилия на разработчиците на IOHK за по-нататъшно подобряване на мрежата.

В същото време техническият анализ на ADA е предимно негативен, като обобщението сочи към „продавай“ на 15. На други места, пълзящите средни се съгласуват със „силна продажба“ на 13, докато осцилаторите са „неутрални“ при 7, а към момента на публикуване ADA се търгува за $0.33.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене