НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA): Експанзията на мрежата продължава

ноември 14, 2022 19:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA): Експанзията на мрежата продължава

Kрипто проекти като Cardano все още регистрират повишена мрежова активност, като инвеститорите изглеждат невъзмутими от пазарните условия и кризата с ликвидността на FTX.

Cardano (ADA) регистрира ръст в броя на портфейлите, добавяйки близо 33,100 за една седмица. Според данни на 13 ноември броят възлиза на 3,671,522, a на 7 ноември имаше само 3,638,425 портфейла.

Инвеститорите са притеснени от проблемите около FTX, защото са наясно, че подобни събития няма как да свършат добре за всички.

Според основателя на Cardano, Чарлз Хоскинсън блокчейн технологията и крипто индустрията вече променят света. Затова той вярва, че краткосрочни събития няма да успеят да спрат революцията и развитието на крипто сектора.

Отчасти ускореният интерес към Cardano може да съответства на продължаващото разработване на блокчейн мрежата на компанията. Също така от Cardano разработват портфейл, наречен Lace, като Хоскинсън се надява, че след разгръщането на мрежата тя вероятно ще достигне един милиард потребители. 

Lace e олекотен многоверижен крипто портфейл, който трябва да предостави безпроблемно свързване на елементите от Web2 и Web3 в един интерфейс. Смята се, че портфейла ще подобри посоката на развитие на компанията, тъй като с въвеждането на тази иновация потребителите ще могат да използват функциите от Web2 и Web3 в едно приложение.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: $180 милиарда бяха заличени от крипто пазара за 7 дни


В момента външните фактори изглеждат мрачни, а общността на Cardano сякаш разчита на непрекъснатите усилия на разработчиците на IOHK за по-нататъшно подобряване на мрежата.

В същото време техническият анализ на ADA е предимно негативен, като обобщението сочи към “продавай” на 15. На други места, пълзящите средни се съгласуват със “силна продажба” на 13, докато осцилаторите са “неутрални” при 7, а към момента на публикуване ADA се търгува за $0.33.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.