НАЧАЛО Други

Крипто борсата Huobi обмисля преименуване на компанията

септември 22, 2022 23:26 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Huobi обмисля преименуване на компанията

Листнатата в Хонконг компания майка на крипто борсата Huobi Global, Huobi Technology Holdings, предлага преименуване на групата на "New Huo Technology Holdings Limited", докато според съобщенията се стреми да продаде мажоритарния дял в компанията.

Huobi Technology заяви, че промяната на името ще „осигури на компанията свеж корпоративен имидж и идентичност“, като същевременно ще помогне за развитието на бизнеса.

Акционерите ще бъдат помолени да гласуват по предложената промяна на името на събрание на 13 октомври.

През август се съобщаваше, че Huobi се стреми да продаде 60% дял в компанията, което би оценило бизнеса на $3 милиарда. Основателите на FTX и Tron, за които се спекулираше, че са потенциални купувачи, обаче отрекоха да са отправяли оферта.

След забраната на криптовалутите Huobi напусна Китай, за да търси международни възможности. Но фирмата е изправена пред регулаторна реакция в Югоизточна Азия, като тайландската Комисия по ценни книжа и борси конфискува лиценза на борсата, а малайзийските регулатори обсъждат с Huobi възможността да бъде включена в предупредителен списък за инвеститорите.


 ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Обемите на Биткойн и Етериум фючърсите се сринаха до 2-годишно дъно


През септември Huobi извади от списъка серия от „криптовалути за защита на личните данни“, които биха могли да скрият адресите на трансакциите и проследяването на собствеността. Тези криптовалути бяха обект на наблюдение от страна на регулаторните органи за улесняване на плащанията за престъпни дейности и пране на пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене

BlockFi ще продава майнинг оборудването си, за да покрива дългове

Изглежда, че вече несъществуващата компания за криптовалутни заеми BlockFi възнамерява да се освободи от дългове на стойност около $160 милиона, които са гарантирани от около 68,000 машини за добив на Биткойн, като част от процесите за подаване на молба за защита от фалит.

януари 26, 2023 9:11 2 мин. четене