НАЧАЛО Други

Крипто борсата Huobi обмисля преименуване на компанията

септември 22, 2022 23:26 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Huobi обмисля преименуване на компанията

Листнатата в Хонконг компания майка на крипто борсата Huobi Global, Huobi Technology Holdings, предлага преименуване на групата на "New Huo Technology Holdings Limited", докато според съобщенията се стреми да продаде мажоритарния дял в компанията.

Huobi Technology заяви, че промяната на името ще „осигури на компанията свеж корпоративен имидж и идентичност“, като същевременно ще помогне за развитието на бизнеса.

Акционерите ще бъдат помолени да гласуват по предложената промяна на името на събрание на 13 октомври.

През август се съобщаваше, че Huobi се стреми да продаде 60% дял в компанията, което би оценило бизнеса на $3 милиарда. Основателите на FTX и Tron, за които се спекулираше, че са потенциални купувачи, обаче отрекоха да са отправяли оферта.

След забраната на криптовалутите Huobi напусна Китай, за да търси международни възможности. Но фирмата е изправена пред регулаторна реакция в Югоизточна Азия, като тайландската Комисия по ценни книжа и борси конфискува лиценза на борсата, а малайзийските регулатори обсъждат с Huobi възможността да бъде включена в предупредителен списък за инвеститорите.


 ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Обемите на Биткойн и Етериум фючърсите се сринаха до 2-годишно дъно


През септември Huobi извади от списъка серия от „криптовалути за защита на личните данни“, които биха могли да скрият адресите на трансакциите и проследяването на собствеността. Тези криптовалути бяха обект на наблюдение от страна на регулаторните органи за улесняване на плащанията за престъпни дейности и пране на пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене

Политиците в ЕС критикуват ролята на Amazon в дигиталното евро

Членове на Европейския парламент (ЕП) разкритикуваха решението на Европейската централна банка (ЕЦБ) да привлече Amazon за партньор.

септември 30, 2022 10:12 1 мин. четене

Основателят на Solana посочи основният проблем на крипто пространството

Съоснователят на Solana Анатолий Яковенко наскоро заяви пред Fortune, че проблемите със самопопечителството остават основната пречка за масовото приемане.

септември 29, 2022 20:56 1 мин. четене