НАЧАЛО Други

CoinDesk скоро може да има нов собственик

януари 20, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CoinDesk скоро може да има нов собственик

Основател на един от най-големите проекти в крипто пространството потвърди интереса си към придобиване на крипто медията CoinDesk.

Във видео в Twitter Хоскинсън заяви, че според него медията е надценила стойността си, имайки предвид исканата от нея цена от $200 милиона, добавяйки, че ще вземе решение, след като прегледа счетоводството на компанията.

Основателят на Cardano посочи няколко причини, поради които смята, че CoinDesk е надценена и не отговаря на тази цена. Според Хоскинсън би имало смисъл да се инвестират между $5 и $10 милиона за изграждането на “много по-децентрализирана организация”, която да изпревари конкурентите си в близките години.

Хоскинсън заяви, че при CoinDesk липсва компонент свързан с метавселената и добра видео страна. Той призна, че медията се опитва да изгради свой видеопродукт, но смята, че той не е популярен.

Основателят на Cardano смята, че платформата може да сключи няколко партньорства, като посочи как колаборация с компанията за крипто анализи Messari би било от полза и за двете страни на сделката.

Връщане към журналистическата почтеност

Хоскинсън заяви, че медийният му интерес е голям, тъй като е съсредоточен върху това как отново да се стигне до журналистическа почтеност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Значителна възможност на крипто пазара – топ трейдър


Той добави, че в миналото Cardano е получавала лоша публичност, тъй като определени медии са имали конкретни интереси, посочвайки като пример The Block, която бе тайно финансирана от Alameda Research.

Хоскинсън твърди, че това може да се промени, ако читателите бъдат финансово стимулирани да проверяват фактите в медийното пространство.

Той заяви, че ако по някакъв начин се стимулират читателите това би предотвратило влиянието на Cardano върху медийните репортажи, тъй като те ще поставят активно въпроси и ще взаимодействат с репортажите. Според него това действие би помогнало за независимите репортажи от страна на медиите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

САЩ постигат споразумение за лимита на дълга

Президентът Байдън и Кевин Маккарти, председателят на Народното събрание, постигнаха предварително споразумение относно лимита на дълга и правителствените разходи.

май 29, 2023 15:12 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.