Home

Coinbase стартира нова опция за търговия с криптовалути

18.06.2024 17:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase стартира нова опция за търговия с криптовалути

Замествайки традиционните или централизирани структури, американската крипто борса Coinbase официално обяви подкрепата си за пазарите преди тяхното стартиране на Coinbase International Exchange и Coinbase Advanced.

Това нововъведение ще предлага на клиентите да търгуват с токени, преди да бъдат пуснати официално. Те могат да разберат цената на дадена монета на сигурно и надеждно място за търговия, спекулирайки със стойността, която може да има преди пускане в публичното пространство.

Първият момент за изясняване е разграничаването на пазара за предварителна продажба от стандартните пазари на безсрочни фючърси. Според източника пазарите за предварително предлагане могат да изглеждат колкото привлекателни, толкова и рискови. По време на периода на търговия както институционалните, така и инвеститорите на дребно трябва да проявяват висока степен на предпазливост.

Препоръчително е тези, които не са толкова добре запознати с тънкостите на предварителните пазарите, да стоят настрана от тази нова функция на Coinbase.

Coinbase е стигнала до момента, в който тези предварителни пазари вече не са част от Програмата за поддържане на ликвидност (LSP). Поради тази причина една от основните предупредителни точки от страна на борсата тук е по-малката ликвидност, по-голямата волатилност и опасността от ликвидиране. В сравнение с традиционните суап договори тези пазари са предразположени към автоматичен деливъридж.

Този старт е важно събитие в усилията на Coinbase да разшири мащаба си и да се утвърди като водеща структура на американския пазар след множеството алткойн листвания по-рано този месец. На този етап борсата предлага пазари на своите клиенти извън САЩ, Канада и Обединеното кралство.

Coinbase допълнително представи и своя смарт портфейл. Този портфейл по същество се занимава с решаването на проблемите с присъединяването, таксите и фразите за възстановяване, който се очаква да достигне до един милиард потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Шефът на Tether посочи решението на днешните проблеми с прекъсванията на мрежите

По-рано бе съобщено, че значителна техническа неизправност в централизирания софтуер на CrowdStrike е причинила широкомащабни смущения, които са засегнали множество сектори и са довели до син екран на смъртта (BSOD) на компютри с Windows в световен мащаб. Този инцидент наруши услугите и бизнеса в целия свят.

19.07.2024 21:00 1мин. четене

Tornado Cash регистрира неочакван ръст на депозитите въпреки санкциите

Tornado Cash, крипто миксерът под санкции, отбеляза забележително увеличение на депозитите въпреки правните и регулаторните си проблеми.

19.07.2024 20:30 1мин. четене

Какво ще стане ако Джо Байдън се откаже от президентските избори в САЩ

Президентът Джо Байдън е изправен пред нарастващ натиск от страна на Демократическата партия да прекрати кандидатурата си за преизбиране след дебат с Доналд Тръмп.

19.07.2024 19:00 2мин. четене

Цените на златото тръгват надолу – каква е причината?

Цените на златото спаднаха с повече от 1.5% в петък, тъй като доларът се засили, а някои инвеститори прибраха печалби след неотдавнашното поскъпване на метала.

19.07.2024 18:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.