НАЧАЛО Други

Coinbase разкри проблеми с транзакции от американски банки

октомври 3, 2022 9:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase разкри проблеми с транзакции от американски банки

Coinbase публикува изявление, в което се казва, че работи по отстраняването на проблеми, които пречат на потребителите на борсата да обработват трансакции от американски банки.

По-рано днес потребителите на борсата изпитаха проблеми, които доведоха до неуспехи при ACH тегления, депозити и покупки. Борсата вече призна за проблема и заяви, че провежда разследване.

Изявлението на Coinbase гласи:

Понастоящем не сме в състояние да приемаме плащания или да извършваме тегления, включващи банкови сметки в САЩ. Екипът ни е наясно с този проблем и работи по това всичко да се нормализира възможно най-скоро.

Борсата също така препоръча на потребителите да опитат с алтернативи, като например сметка в PayPal или дебитна карта, ако междувременно искат да правят директни покупки по сметката си.

Изглежда, че ACH трансферите не са единствените проблеми, които понастоящем засягат Coinbase. Потребителите се оплакаха и от други проблеми в Twitter, като попитаха кога ще бъдат решени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие


Актуализацията на Coinbase Status показва, че проблемът с банковите плащания в САЩ вече е идентифициран и в момента те прилагат поправка. От борсата заявиха, че проучват и другите проблеми, повдигнати от потребителите.

Неотдавна акциите на Coinbase бяха подложени на натиск от продажби, след като Wells Fargo разкри, че борсата е изправена пред засилена конкуренция от страна на компании като FTX и Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на блокчейн протокол изчезва безследно

На 31 май екипът на мултиверижния протокол Multichain направи съобщение, в което заяви, че среща трудности да се свърже със своя главен изпълнителен директор, който е идентифициран само като “Zhaojun”.

юни 1, 2023 9:00 2 мин. четене

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.