НАЧАЛО Други

Coinbase разкри проблеми с транзакции от американски банки

03.10.2022 9:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase разкри проблеми с транзакции от американски банки

Coinbase публикува изявление, в което се казва, че работи по отстраняването на проблеми, които пречат на потребителите на борсата да обработват трансакции от американски банки.

По-рано днес потребителите на борсата изпитаха проблеми, които доведоха до неуспехи при ACH тегления, депозити и покупки. Борсата вече призна за проблема и заяви, че провежда разследване.

Изявлението на Coinbase гласи:

Понастоящем не сме в състояние да приемаме плащания или да извършваме тегления, включващи банкови сметки в САЩ. Екипът ни е наясно с този проблем и работи по това всичко да се нормализира възможно най-скоро.

Борсата също така препоръча на потребителите да опитат с алтернативи, като например сметка в PayPal или дебитна карта, ако междувременно искат да правят директни покупки по сметката си.

Изглежда, че ACH трансферите не са единствените проблеми, които понастоящем засягат Coinbase. Потребителите се оплакаха и от други проблеми в Twitter, като попитаха кога ще бъдат решени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие


Актуализацията на Coinbase Status показва, че проблемът с банковите плащания в САЩ вече е идентифициран и в момента те прилагат поправка. От борсата заявиха, че проучват и другите проблеми, повдигнати от потребителите.

Неотдавна акциите на Coinbase бяха подложени на натиск от продажби, след като Wells Fargo разкри, че борсата е изправена пред засилена конкуренция от страна на компании като FTX и Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността, предизвикана от грешка в платформата за ончейн анализи на Arkham.

23.05.2024 23:00 2 мин. четене

Икономиката на ОАЕ отбеляза ръст от 4.3% за последното тримесечие на 2023 година

По предварителни данни на правителството икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) се е разширила с 4.3% на годишна база през четвъртото тримесечие на 2023 г., като икономическият растеж, който не е свързан с петрола, значително изпреварва общия БВП.

23.05.2024 22:30 1 мин. четене

Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

Binance раздвижва света на криптовалутите с въвеждането на втория проект в иновативната си airdrop платформа – Binance Megadrop.

23.05.2024 21:30 2 мин. четене

Петрол: Прогноза за цената на Брент в краткосрочен план

В неотдавнашен анализ брокерската компания Emkay прогнозира, че цените на петрола сорт “Брент” ще се колебаят между $83 и $92 за барел в краткосрочен план, в очакване на допълнителна оценка.

23.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.