НАЧАЛО Други

Coinbase разкри проблеми с транзакции от американски банки

октомври 3, 2022 9:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase разкри проблеми с транзакции от американски банки

Coinbase публикува изявление, в което се казва, че работи по отстраняването на проблеми, които пречат на потребителите на борсата да обработват трансакции от американски банки.

По-рано днес потребителите на борсата изпитаха проблеми, които доведоха до неуспехи при ACH тегления, депозити и покупки. Борсата вече призна за проблема и заяви, че провежда разследване.

Изявлението на Coinbase гласи:

Понастоящем не сме в състояние да приемаме плащания или да извършваме тегления, включващи банкови сметки в САЩ. Екипът ни е наясно с този проблем и работи по това всичко да се нормализира възможно най-скоро.

Борсата също така препоръча на потребителите да опитат с алтернативи, като например сметка в PayPal или дебитна карта, ако междувременно искат да правят директни покупки по сметката си.

Изглежда, че ACH трансферите не са единствените проблеми, които понастоящем засягат Coinbase. Потребителите се оплакаха и от други проблеми в Twitter, като попитаха кога ще бъдат решени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие


Актуализацията на Coinbase Status показва, че проблемът с банковите плащания в САЩ вече е идентифициран и в момента те прилагат поправка. От борсата заявиха, че проучват и другите проблеми, повдигнати от потребителите.

Неотдавна акциите на Coinbase бяха подложени на натиск от продажби, след като Wells Fargo разкри, че борсата е изправена пред засилена конкуренция от страна на компании като FTX и Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене

Популярна чат платформа продава потребителски имена за милиони

За по-малко от месец Telegram са продали потребителски имена в Open Network на стойност $50 милиона.

декември 1, 2022 16:45 1 мин. четене