НАЧАЛО Други

Coinbase преструктурира продуктовия си екип

ноември 3, 2022 15:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase преструктурира продуктовия си екип

Главният продуктов директор на Coinbase Суроджит Чатърджи се оттегли от компанията на 28 октомври по време на преструктуриране на продуктовия екип.

Оставката на Чатърджи е взаимно договорена и той ще продължи да служи на Coinbase като консултант поне до 3 февруари 2023 г., според подадения документ в Комисията по ценните книжа и борси.

Продуктовият екип, който беше отговорен за изграждането на институционални продукти и продукти за търговия на дребно – ще бъде реорганизиран в четири отдела. Те ще имат четирима директори, които ще докладват директно на главния изпълнителен директор Брайън Армстронг.

Очаква се, че като групите са по фокусирани, биха могли да позволят на компанията да работи по-гъвкaво и да взема по-бързи решения, въпреки че не е ясно дали това ще спомогне за постигането на значително по-малко разходи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптопазарите спаднаха след решенито на ФЕД – какво да очакваме?


Елиът Сътърс, говорител на компанията, заяви, че това е шанс да се даде възможност на лидерите в компанията да бъдат по близо до своите продукти и клиенти.

Ветеранът Макс Бранзбург от Coinbase ще ръководи развитието на потребителските продукти, включително платформата и NFT портфейла, докато бившият управляващ директор на Goldman Sachs Грегор Тусар ще ръководи институционалните продукти на компанията. Също така Маниш Гупта и Уил Робинсън ще се занимават съответно с инфраструктурата на фирмата и продуктите, насочени към разработчиците.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Слабата политика на Русия може да се окаже пагубна за икономиката

Според доклад на Руския център за макроикономически анализи и краткосрочни прогнози руската икономика е изправена пред предизвикателства, свързани с времето, в което политиците полагат усилия за ограничаване на инфлацията и стабилизиране на рублата.

септември 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Ще издържи ли САЩ на икономическите заплахи?

Икономиката на САЩ се сблъска с предизвикателства през тази година и сега е изправена пред съвкупност от потенциални опасности, които могат да доведат до по-голяма несигурност.

септември 25, 2023 13:00 3 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Топ 4 предизвикателства пред разширяването на БРИКС

През последните години се наблюдава засилване на геополитическото напрежение, което води до намаляване на усилията за сътрудничество, особено между големите държави.

септември 25, 2023 9:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.