НАЧАЛО Други

Coinbase преструктурира продуктовия си екип

ноември 3, 2022 15:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase преструктурира продуктовия си екип

Главният продуктов директор на Coinbase Суроджит Чатърджи се оттегли от компанията на 28 октомври по време на преструктуриране на продуктовия екип.

Оставката на Чатърджи е взаимно договорена и той ще продължи да служи на Coinbase като консултант поне до 3 февруари 2023 г., според подадения документ в Комисията по ценните книжа и борси.

Продуктовият екип, който беше отговорен за изграждането на институционални продукти и продукти за търговия на дребно – ще бъде реорганизиран в четири отдела. Те ще имат четирима директори, които ще докладват директно на главния изпълнителен директор Брайън Армстронг.

Очаква се, че като групите са по фокусирани, биха могли да позволят на компанията да работи по-гъвкaво и да взема по-бързи решения, въпреки че не е ясно дали това ще спомогне за постигането на значително по-малко разходи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптопазарите спаднаха след решенито на ФЕД – какво да очакваме?


Елиът Сътърс, говорител на компанията, заяви, че това е шанс да се даде възможност на лидерите в компанията да бъдат по близо до своите продукти и клиенти.

Ветеранът Макс Бранзбург от Coinbase ще ръководи развитието на потребителските продукти, включително платформата и NFT портфейла, докато бившият управляващ директор на Goldman Sachs Грегор Тусар ще ръководи институционалните продукти на компанията. Също така Маниш Гупта и Уил Робинсън ще се занимават съответно с инфраструктурата на фирмата и продуктите, насочени към разработчиците.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене