Home

Coinbase преструктурира продуктовия си екип

03.11.2022 15:18 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase преструктурира продуктовия си екип

Главният продуктов директор на Coinbase Суроджит Чатърджи се оттегли от компанията на 28 октомври по време на преструктуриране на продуктовия екип.

Оставката на Чатърджи е взаимно договорена и той ще продължи да служи на Coinbase като консултант поне до 3 февруари 2023 г., според подадения документ в Комисията по ценните книжа и борси.

Продуктовият екип, който беше отговорен за изграждането на институционални продукти и продукти за търговия на дребно – ще бъде реорганизиран в четири отдела. Те ще имат четирима директори, които ще докладват директно на главния изпълнителен директор Брайън Армстронг.

Очаква се, че като групите са по фокусирани, биха могли да позволят на компанията да работи по-гъвкaво и да взема по-бързи решения, въпреки че не е ясно дали това ще спомогне за постигането на значително по-малко разходи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптопазарите спаднаха след решенито на ФЕД – какво да очакваме?


Елиът Сътърс, говорител на компанията, заяви, че това е шанс да се даде възможност на лидерите в компанията да бъдат по близо до своите продукти и клиенти.

Ветеранът Макс Бранзбург от Coinbase ще ръководи развитието на потребителските продукти, включително платформата и NFT портфейла, докато бившият управляващ директор на Goldman Sachs Грегор Тусар ще ръководи институционалните продукти на компанията. Също така Маниш Гупта и Уил Робинсън ще се занимават съответно с инфраструктурата на фирмата и продуктите, насочени към разработчиците.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Виталик Бутерин съветва да не се подкрепя единствено крипто политиката

В неотдавнашна статия съоснователят на Етериум Виталик Бутерин предупреди, че не бива да се гласува само въз основа на позицията на кандидатите в подкрепа на криптовалутите.

18.07.2024 10:30 1мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Великобритания планира да регулира съвременните AI модели

Новото правителство на Обединеното кралство очерта плановете си за регулиране на усъвършенстваните модели на изкуствен интелект, с което се отклони от предишните политики, както бе подчертано в неотдавнашната реч на крал Чарлз относно законодателната програма, включваща над 35 законопроекта.

18.07.2024 9:30 2мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.