Home

Coinbase си партнира със Stripe за по-бързи и достъпни транзакции

28.06.2024 10:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase си партнира със Stripe за по-бързи и достъпни транзакции

Coinbase си партнира със Stripe, за да увеличи приемането на диитални активи и да подобри финансовите услуги.

Партньорството ще позволи на двете компании да интегрират финансовата си инфраструктура, насърчавайки по-бързи и по-достъпни трансакции. Със засиленoто приемане на криптовалутите подобни сътрудничества стават все по-често срещани.

Coinbase обяви партньорството на 27 юни, като подчерта как то ще увеличи приемането на Web3 и ще рационализира системите. Интеграцията ще позволи на потребителите да се възползват от по-бързи и по-евтини парични преводи. Stripe ще включи поддръжка за Base в своя набор от крипто продукти, а Coinbase ще въведе системата на Stripe в Coinbase Wallet, което ще позволи незабавни покупки на криптовалута с кредитни карти и Apple Pay.

Сътрудничеството се фокусира върху три ключови области за стимулиране на глобалното развитие на бизнеса. Stripe ще качи USDC на Base, улеснявайки по-бързите и по-евтини трансакции в 150 държави.

Партньорството беше добре прието в социалните медии, като много крипто потребители похвалиха взаимните ползи за двете компании.

Base, известна с ниските си такси за трансакции и високата си скорост, ще бъде използвана от Stripe заради удобната си инфраструктура за разработчици. Очаква се тази интеграция да положи основите на по-добри решения за плащания в световен мащаб. Сътрудничеството подчертава убеждението, че криптовалутите представляват бъдещето на парите чрез премахване на международните бариери и намаляване на разходите за потребителите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Лондонската фондова борса и редица летища преустановиха работа поради проблеми с Microsoft

В петък поредица от технически неизправности предизвикаха смущения в услугите на авиокомпаниите, банките и Лондонската фондова борса, отбелязвайки необичайна поредица от сривове, които се разпространиха от САЩ до Азия след прекъсването на онлайн услугите, за което съобщи Microsoft Corp.

19.07.2024 12:41 1мин. четене

Meta и Apple спират AI разработките в ЕС поради регулаторни опасения

Meta, следвайки примера на Apple, реши да спре пускането на нови функции с изкуствен интелект (AI) в Европейския съюз (ЕС) заради регулаторна несигурност.

19.07.2024 9:00 1мин. четене

BlockFi започва да връща средства на клиенти чрез Coinbase

Изпадналият в несъстоятелност крипто заемодател BlockFi се подготвя да върне средствата на своите клиенти този месец, като Coinbase ще се заеме с разпределението.

19.07.2024 8:00 2мин. четене

САЩ трябва да изчакат по-дълго преди да редуцират лихвените проценти – МВФ

На 18 юли Европейската централна банка (ЕЦБ) реши да запази основните си лихвени проценти непроменени, с което даде знак за пауза, насочена към преодоляване на продължаващите опасения за инфлацията.

19.07.2024 6:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.