НАЧАЛО Алткойни

Coinbase официално спря да поддържа най-известната “имитация” на Биткойн

04.02.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase официално спря да поддържа най-известната “имитация” на Биткойн

Coinbase наскоро взе решение да прекрати поддръжката си за Bitcoin SV (BSV), според официално съобщение на американската крипто борса.

Отсега нататък потребителите на Coinbase вече няма да намират BSV достъпен за търговия, тъй като борсата официално е отхвърлила поддръжката за криптовалутата. Бяха предприети незабавни действия, ограничаващи достъпа на потребителите до техните съществуващи BSV притежания и предотвратяващи по-нататъшни депозити или тегления, включващи тази конкретна монета.

За потребители, които са държали BSV на Coinbase, но не са се вслушали в по-ранните предупреждения от борсата, активите им са преминали процес на ликвидация. Преобразуваната стойност, еквивалентна на друга монета, поддържана от Coinbase, ще бъде кредитирана в техните сметки след приспадане на транзакционните разходи.

Coinbase първоначално премахна токена BSV през 2021 г. след предизвикателства като атаки на протоколи и загуба на иск за авторски права на BTC от Крейг Райт, един от самопровъзгласилите се изобретатели на флагманската криптовалута. Този ход е в съответствие с по-широка индустриална тенденция, тъй като други големи борси, включително Binance, също предприеха стъпки за премахване на Bitcoin SV от борсата по това време.

Индустрията на криптовалутите наблюдава нарастваща тенденция за премахване на неработещи токени, когато е изправена пред значителни предизвикателства. Тази практика е очевидна в случая с XRP, който се сблъска с регулаторни пречки, водещи до принудителни действия от страна на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Класификацията на XRP от SEC като нерегистрирана ценна книга накара различни борси, включително Coinbase и Binance, да спрат временно да поддържат токена.

Докато премахването на BSV от Coinbase може потенциално да пренасочи потребителите към други платформи, поддържащи монетата, трябва да се отбележи, че BSV е отбелязал увеличение от 2.7% до $72.74 към момента на публикуване. Тази неочаквана положителна тенденция предполага, че новината за делистването не е повлияла неблагоприятно на общността на BSV.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.