НАЧАЛО Други

Coinbase обявява пускането на Coinbase Pro и придобиването на Paradex

май 24, 2018 12:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase обявява пускането на Coinbase Pro и придобиването на Paradex

Coinbase Pro е новата версия на платформата за търговия GDAX, обявена в блог пост в сряда.

Съобщението идва същия ден, в който Coinbase придоби платформата Paradex. Според Coinbase блог пост, Coinbase Pro е еволюция на GDAX, който е специално предназначен за индивидуални крипто търговци.

Coinbase съобщава, че новият продукт е създаден специално, за да отговаря на нуждите на индивидуалните търговци, в допълнение към това, че платформата е „по-лесна и интуитивна.“ Coinbase Pro предлага нови функции като опростени процедури за депозиране и теглене, предимство на услуги като staking и протоколно гласуване.

Coinbase ще интегрира Paradex в Coinbase Pro, което би трябвало да позволи на клиентите да търгуват „стотици монети директно от портфейлите си“.

Това значително ще разшири видовете криптовалути, до които клиентите ще имат достъп чрез Coinbase. В публикацията в блога се посочва, че новата услуга ще бъде предоставена на клиенти извън САЩ, преди да бъде предложена на американски клиенти.

Paradex, който има 10 служители според Ройтерс, се счита за децентрализиран обмен, тъй като не държи монети, а клиентите търгуват директно от портфейлите си. Финансовите данни за придобиването не бяха споменати в блога. GDAX и Coinbase Pro ще работят в тандем до 29-ти юни 2018-та, след което „всички клиенти ще бъдат безпроблемно прехвърлени“ към новата платформа.

През март Coinbase обяви създаването на Coinbase Index Fund и Coinbase Index. Индексният фонд Coinbase е „кошница с цифрови активи“, включваща всички четири монети на GDAX: Биткойн, Етериум , Лайткойн и Биткойн Кеш. Фондът изисква минимална инвестиция от $10,000 с 2% годишна такса за управление. GDAX понастоящем е седмият по големина обмен по борсов обем в 24-часов интервал, който е приблизително 365,95 милиона долара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене