НАЧАЛО Други

Coinbase обявява пускането на Coinbase Pro и придобиването на Paradex

май 24, 2018 12:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase обявява пускането на Coinbase Pro и придобиването на Paradex

Coinbase Pro е новата версия на платформата за търговия GDAX, обявена в блог пост в сряда.

Съобщението идва същия ден, в който Coinbase придоби платформата Paradex. Според Coinbase блог пост, Coinbase Pro е еволюция на GDAX, който е специално предназначен за индивидуални крипто търговци.

Coinbase съобщава, че новият продукт е създаден специално, за да отговаря на нуждите на индивидуалните търговци, в допълнение към това, че платформата е „по-лесна и интуитивна.“ Coinbase Pro предлага нови функции като опростени процедури за депозиране и теглене, предимство на услуги като staking и протоколно гласуване.

Coinbase ще интегрира Paradex в Coinbase Pro, което би трябвало да позволи на клиентите да търгуват „стотици монети директно от портфейлите си“.

Това значително ще разшири видовете криптовалути, до които клиентите ще имат достъп чрез Coinbase. В публикацията в блога се посочва, че новата услуга ще бъде предоставена на клиенти извън САЩ, преди да бъде предложена на американски клиенти.

Paradex, който има 10 служители според Ройтерс, се счита за децентрализиран обмен, тъй като не държи монети, а клиентите търгуват директно от портфейлите си. Финансовите данни за придобиването не бяха споменати в блога. GDAX и Coinbase Pro ще работят в тандем до 29-ти юни 2018-та, след което „всички клиенти ще бъдат безпроблемно прехвърлени“ към новата платформа.

През март Coinbase обяви създаването на Coinbase Index Fund и Coinbase Index. Индексният фонд Coinbase е „кошница с цифрови активи“, включваща всички четири монети на GDAX: Биткойн, Етериум , Лайткойн и Биткойн Кеш. Фондът изисква минимална инвестиция от $10,000 с 2% годишна такса за управление. GDAX понастоящем е седмият по големина обмен по борсов обем в 24-часов интервал, който е приблизително 365,95 милиона долара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене