НАЧАЛО Други

Coinbase обявява Coinbase Bundle

септември 27, 2018 23:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase обявява Coinbase Bundle

Крипто-обменът Coinbase обяви Coinbase Bundle, който позволява на потребителите да купят всички пет налични криптовалути с една покупка.

Тези, които изберат да купят пакета, ще купуват смес от всяка валута пропорционално на пазарната си капитализация в USD по време на покупката. A Bundle се състои от Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Litecoin и Ethereum Classic.

В същата публикация в Twitter компанията представи „набор от нови функции“, включително Coinbase Asset Pages и Coinbase Learn.

Според Coinbase, пакетите се изчисляват, като се умножи цената на всяка криптовалута с циркулиращото предлагане в момента на транзакцията.

Обменът посочва, че таксите за покупка няма да се различават, ако потребителят закупи всяка криптовалута отделно. Coinbase плаща 1,5% комисиона за покупки.

Възможността за закупуване на пакети е достъпна само за клиенти в Съединените щати, Великобритания и в Европейския съюз, които имат потвърдена самоличност.

Няма ограничение за максималния размер на покупката за пакет, но най-малкият може да бъде закупен за $ 25 (£ 25 или € 25).

Цифровият обмен написа на страницата си с често задавани въпроси как клиентите могат да продават части от пакети, но не могат да ги пращат или продадат изцяло в една транзакция. Освен това, Coinbase не е в състояние да предостави информация за проследяването на конкретната съвкупна производителност на Bundle.

Освен Bundles, Coinbase също пише в Twitter днес за стартиране на страници на активите, така че хората да могат да изследват и да се образоват за криптовалутите. Те казаха, че този ресурс ще бъде достъпен за всеки, а не само за клиентите.

За тези, които са напълно нови за индустрията, Coinbase реши да изгради Coinbase Learn, така че заинтересованите хора могат да разберат основите на блокчейн и да получат „прости отговори на вашите най-крипто въпроси“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене