НАЧАЛО Алткойни

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) - Arbitrum.

Този ход е в очакване на airdrop-a на токена, който е насрочен за 23 март. ARB е алткойн от втори слой, който ще се менажира от самоуправляваща се децентрализирана автономна организация (DAO), както обявиха разработчиците на проекта.

Служителите на Arbitrum създадоха специална точкова система, която отчита различни показатели, за да определи кои потребители ще получат криптоактиви от airdrop-a.

Coinbase създаде пътна карта за регистрирането на токени на борсата, за да повиши прозрачността и да избегне изпреварващи съобщения за листванията си. Други големи борси като Binance, MEXC, Huobi, Bybit и Bitrue също изразиха намерението си да започнат да предлагат търговия с ARB.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо


Понастоящем Arbitrum се нарежда на четвърто място сред всички вериги по отношение на общата заключена стойност (TVL) с $1.99 милиарда, след Етериум, Tron (TRX) и BNB Smart Chain, както съобщава DeFi тракера DeFi Llama.

TVL на даден блокчейн представлява общият капитал, държан в рамките на неговите смарт договори. Метриката се изчислява, като се умножи размерът на обезпечението, заключено в мрежата, по текущата стойност на активите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.