НАЧАЛО Други

Coinbase листна токена на NFT пазара Blur

февруари 17, 2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase листна токена на NFT пазара Blur

Най-голямата американски криптоборса, Coinbase започна да поддържа нов пазар за незаменяеми токени (NFT), базиран на Етериум (ETH).

Става въпрос за пазара Blur, който бе листнат на американската криптоборса на 14 февруари – същия ден, в който токенa на платформата – BLUR имаше “airdrop”.

Според информацията потребителите, които са търгували с незаменяеми токени на Blur или са създали колекции, които се търгуват на борсата имат 60 дни, за да поискат своите BLUR токени от airdropa.

Платформата стартира своя NFT пазар преди четири месеца и от тогава е обработила над $1.4 милиарда брутен обем.

Coinbase включи токена в списъка си с “Експериментален етикет”, който борсата създаде за по-рискови криптовалути с по-ниска ликвидност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн скочи над $22,000 след CPI данните – какви са последиците за рисковите активи?


Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг заяви миналата година, че борсата има за цел да листва колкото се може повече криптоактиви, стига те да отговарят на стандартите на компанията.

Към момента на писане на статията BLUR се търгува за около $0.82 и заема 137-о място по пазарна капитализация, но реализира спад равняващ се на около 30% през първия ден от съществуването си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Планът на Ч. Палихапития за разобличаване на счупената финансова система на САЩ

Чамат Палихапития, милиардер и рисков капиталист, наскоро сподели мнението си за кризата във финансовата система на САЩ в новия епизод на подкаста “All-In”.

март 27, 2023 7:00 1 мин. четене

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене