НАЧАЛО Други

Coinbase се изстреля с 18% след невероятни резултати за първото тримесечие

май 7, 2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase се изстреля с 18% след невероятни резултати за първото тримесечие

Акциите на Coinbase (COIN) отбелязаха значителен ръст от над 18% в петък след положителния разговор за приходите, проведен от главния изпълнителен директор на компанията, Брайън Армстронг.

Армстронг определи първото тримесечие на 2023 г. като ключов момент за борсата.

Според запис на разговора Армстронг е разкрил, че Coinbase е постигнала забележителен 22% ръст на нетните приходи през първото тримесечие на 2023 г. в сравнение с предходното тримесечие. Освен това компанията е намалила оперативните си разходи с 24% през същия период.

Армстронг изрази своето задоволство:

Първото тримесечие представляваше значителна повратна точка за финансовите ни резултати, с увеличени приходи и намалени разходи.

Освен това Армстронг подчерта, че Coinbase е постигнала благоприятен резултат по отношение на коригираната EBITDA през началното тримесечие на 2023 г. Коригираната EBITDA е финансов показател, който изчислява нетната печалба чрез отчитане на приходите преди лихви, данъци, обезценяване и амортизация.

Армстронг също така подчерта устойчивостта на Coinbase, заявявайки:

През различните цикли на възходи и спадове на криптопазара реномирани компании като Coinbase последователно се укрепват.

Това е четвъртият крипто цикъл на Coinbase и след всеки от тях сме излизали по-силни. Нашият бизнес демонстрира забележителна устойчивост, тъй като диверсифицирахме потоците си от приходи извън таксите за търговия и постигнахме стабилна финансова позиция, за което свидетелства положителната коригирана EBITDA през първото тримесечие.

Към момента на писане на статията COIN се търгува на цена около $58.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн спадна до под $27,000 – какво друго се случи на пазара?

По време на следобедната търговия в Азия в четвъртък Биткойн падна под $27,000. По подобен начин Етериум и повечето други криптовалути от топ 10, които не са стабилни, също отбелязаха спадове, въпреки че като цяло реализираха седмични печалби. 

юни 2, 2023 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Стана ясно къде ще бъде срещата на съюза

Министърът на външните работи на Южна Африка Наледи Пандо съобщи, че предстоящата годишна среща на върха на БРИКС ще се проведе в Йоханесбург, като по този начин отговори на опасенията относно местоположението на събитието.

юни 2, 2023 6:00 1 мин. четене

БРИКС: Какво ще стане ако Мексико се присъедини?

Според доклад на Bloomberg Мексико е една от 19-те държави, които са проявили интерес да се присъединят към БРИКС. Въпреки това от Мексико все още не са подали официалното си заявление за присъединяване към алианса.

юни 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Nvidia стигна до трилион долара на фона на AI бумa

Благодарение на нарастващото търсене на технологии за изкуствен интелект, Nvidia за кратко се присъедини към клуба на компаниите с пазарна капитализация от трилион долара.

юни 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.