НАЧАЛО Финтех

Coinbase добавя нова услуга за парични преводи

06.12.2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя нова услуга за парични преводи

Coinbase, базиранa в САЩ крипто борса, въвежда нова услуга, която позволява на потребителите да прехвърлят средства чрез различни широко използвани комуникационни платформи без никакви такси.

Компанията обяви в публикация в блога си, че е опростила процеса на изпращане на пари, позволявайки преводи чрез приложения за съобщения като WhatsApp, iMessage и Telegram, както и чрез платформи за социални медии, включително Facebook, Snapchat, TikTok и Instagram, и дори чрез електронна поща.

Тази услуга улеснява международните парични преводи незабавно и без никакви такси, като подчертава достъпността и удобството както за изпращачите, така и за получателите. За да използват тази функция, и двете страни трябва да притежават портфейл на Coinbase.

В случаите, когато получателят не разполага с дигиталния портфейл, при получаване на връзката за превод той ще бъде подканен да го изтегли от магазините за приложения на Apple или Android. Непотърсените средства след две седмици автоматично ще се върнат на изпращача.

Тази инициатива е в съответствие със стратегията на Coinbase за подобряване на функционалността на нейния дигитален портфейл, което потенциално може да привлече нови потребители, особено в период на бичи тенденции на пазара на криптовалути.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Celsius спира мобилното си приложение

След като през юли 2022 г. Celsius бе изправена пред фалит, се стигна до особена развръзка: докато по-голямата част от компанията се разпада, един аспект се запазва – приложението за телефон Celsius по необясними причини продължава да функционира и да е достъпно за теглене.

02.03.2024 19:15 1 мин. четене

Robinhood обяви партньорство с блокчейн проекта Arbitrum

Robinhood, известна със своите услуги за търговия с акции и криптовалути, разкри партньорство с Arbitrum – блокчейн от втори слой, изграден върху Етериум.

01.03.2024 20:42 1 мин. четене

Топ швейцарска банка ще стартира собствена крипто услуга

PostFinance, водеща швейцарска банка, е на път да направи революция във финансовия пейзаж с новата си крипто услуга, пригодена за швейцарските клиенти.

21.02.2024 21:30 1 мин. четене

Алткойн проект успешно привлече инвестиции в размер на $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад криптовалутата Mask Network (MASK), обявиха стартирането на втори фонд чрез инвестиционното си подразделение Bonfire Union.

20.02.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.