НАЧАЛО Други

Coinbase добави Zcash към платформата си!

декември 7, 2018 11:22 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добави Zcash към платформата си!

По-малко от седмица след добавянето на zcash към своята платформа за професионална търговия, Coinbase отваря търговия и на своите клиенти на дребно.

Компанията съобщи в сряда, че клиентите, използващи coinbase.com или приложенията за Android и iOS, могат да купуват, продават, изпращат, получават или съхраняват zcash, въпреки че жителите в Обединеното кралство и щата Ню Йорк няма да имат незабавен достъп до тези услуги.

Този ход идва след като валутата бе добавена в Coinbase Pro миналата седмица.

Платформата обяви, че само хора в САЩ (с изключение на Ню Йорк), Великобритания, Европейския съюз, Канада, Сингапур и Австралия ще имат достъп до монетата.

Блог публикацията на Coinbase, която обяви пускането на zcash , включваше информация за неговите характеристики за поверителност и спомена, че потребителите могат да изпращат „прозрачни“ и „екранирани“ транзакции.

Прозрачната версия на протокола позволява на трети страни да виждат метаданни, свързани с комуникацията или транзакцията, докато екранираната версия защитава тази информация.

Както при Coinbase Pro, в момента Coinbase няма да поддържа изпращането на транзакции на екранирани адреси, въпреки че клиентите могат да изпращат и двата вида транзакции на борсата.

В обмена вече са изброени три от петте токена, за които за първи път се намекна през юли, включително BAT и токена за протокола 0x . Все още не е добавена поддръжка за другите два – Cardano и Stellar.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене