НАЧАЛО Други

Coinbase (COIN): Акциите на компанията се сринаха до ново дъно

ноември 22, 2022 18:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase (COIN): Акциите на компанията се сринаха до ново дъно

Излгежда че Coinbase също страда от широкия спад в крипто сектора, тъй като акциите на американската крипто борса Coinbase стигнаха до ново дъно, тъгувайки се за $41.2 към момента на писане на статията.

Цената е спаднала с около 90% спрямо най-високия си исторически връх от $429 през април 2021 г. Именно тогава крипто борсата се превърна в публично търгувана компания.

Въпреки че американската крипто борса няма пряка връзка с изпадналата в ликвидна криза компания на Сам Банкман-Фрийд, изглежда продължаващата криза с криптовалутите намали институционалното доверие в крипто индустрията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX


Bank of America понижи рейтинга на акциите на американската крипто борса до неутрален по-рано този месец, тъй като крипто борсата е изправена пред редица трудности. В същото време от банковият гигант подчертаха, че според тях Coinbase няма да бъде поредния FTX. 

Опитите на Брайън Армстронг, главния изпълнителен директор на компанията, да успокои пазара изглежда не са постигнали успех, тъй като COIN продължава да се срива в синхрон с водещите криптовалути.

Въпреки че в момента крипто секторът се намира в средата на най-тежката си криза до момента, Брайън Армстронг неотдавна заяви, че продулжава да бъде „бичи настроен както винаги“ по отношение на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене