НАЧАЛО Други

Coinbase (COIN): Акциите на компанията се сринаха до ново дъно

ноември 22, 2022 18:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase (COIN): Акциите на компанията се сринаха до ново дъно

Излгежда че Coinbase също страда от широкия спад в крипто сектора, тъй като акциите на американската крипто борса Coinbase стигнаха до ново дъно, тъгувайки се за $41.2 към момента на писане на статията.

Цената е спаднала с около 90% спрямо най-високия си исторически връх от $429 през април 2021 г. Именно тогава крипто борсата се превърна в публично търгувана компания.

Въпреки че американската крипто борса няма пряка връзка с изпадналата в ликвидна криза компания на Сам Банкман-Фрийд, изглежда продължаващата криза с криптовалутите намали институционалното доверие в крипто индустрията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX


Bank of America понижи рейтинга на акциите на американската крипто борса до неутрален по-рано този месец, тъй като крипто борсата е изправена пред редица трудности. В същото време от банковият гигант подчертаха, че според тях Coinbase няма да бъде поредния FTX. 

Опитите на Брайън Армстронг, главния изпълнителен директор на компанията, да успокои пазара изглежда не са постигнали успех, тъй като COIN продължава да се срива в синхрон с водещите криптовалути.

Въпреки че в момента крипто секторът се намира в средата на най-тежката си криза до момента, Брайън Армстронг неотдавна заяви, че продулжава да бъде “бичи настроен както винаги” по отношение на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Паника на крипто пазарите: Инвеститори теглят средствата си от Binance и Coinbase

Coinbase и Binance наскоро бяха изправени пред правни предизвикателства от страна на Комисията за ценни книжа и борси, което доведе до значителни последици в света на криптовалутите.

юни 7, 2023 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Санкциите на Запада срещу Русия укрепват търговията в алианса

Санкциите, наложени на Русия от Америка, след нахлуването ѝ в Украйна, изглежда имат непредвидени последици.

юни 7, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия намалява производството на петрол и газ

Суровият петрол и природният газ се възстановиха по-рано днес, след като Саудитска Арабия обяви значително намаляване на производството с един милион барела на ден по време на неотдавнашната среща на върха на ОПЕК+.

юни 7, 2023 6:00 3 мин. четене

SEC иска да замрази активите на Binance.US

На 6 юни Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе правна стъпка, като подаде молба за издаване на ограничителна заповед срещу Binance.US.

юни 7, 2023 5:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.