НАЧАЛО Други

Chicago Bulls е първият спортен отбор пускащ NFT колекция на Coinbase

23.09.2022 14:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chicago Bulls е първият спортен отбор пускащ NFT колекция на Coinbase

Chicago Bulls станаха първият спортен отбор, който предлага NFT колекция в Coinbase - борсата за криптовалути, която миналата година стана ексклузивен крипто спонсор на NBA.

Колекцията се състои от 23 различни NFT, всички уникално проектирани от 23 Web3 художници, с които “биковете” си партнират.

Началната цена на всяко NFT е 0.2 ETH (около $255). 10% от приходите от всеки продаден токен ще отидат за After School Matters – безплатна програма за STEM, лидерство, спорт и изкуство за ученици от гимназията в Чикаго.

Съобщава се, че Coinbase ще плати на NBA почти $200 милиона за четири години, според Bloomberg. Компанията също така има многогодишен договор като платформа за криптовалути и NFT партньор на Chicago Bulls.

В рамките на тази сделка Coinbase ще предоставя крипто образование и подаръци на арената, за да “образова и вдъхновява феновете да участват в Web3 и крипто икономиката”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Гражданите на Ливан се насочват към крипто


Coinbase е най-голямата борса за криптовалути по обем в САЩ, но не е произвеждала NFT на спортни отбори до този момента. Този подход контрастира с конкурентите на Coinbase като Crypto.com и FTX, чиито спортни спонсорства често са включвали NFT права за отбори и лиги. 76ers са отборът от NBA, който предлага NFT с Crypto.com, докато Warriors и Wizards използват FTX.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ripple отправиха предупреждение за квантовите изчисления

Ripple сподели съобщение от математика Масимилиано Сала, който изрази загриженост относно заплахите, които квантовите изчисления представляват за блокчейн криптирането.

20.05.2024 21:00 2 мин. четене

Правителството на САЩ създава инфлацията според икономист

Тъй като САЩ се борят с инфлацията, известният американски икономист Питър Шиф обвинява правителството, по-специално Федералния резерв на САЩ, че са причина за нея, като оспори широко разпространеното мнение, че повишаването на заплатите е действителният източник на увеличението на цените.

20.05.2024 19:00 2 мин. четене

Предстои тежко лято за инвеститорите на фондовите пазари

Според експерти от Уолстрийт, интервюирани от Business Insider, инвеститорите се подготвят за предизвикателно лято, като прогнозите са за застой или корекция на пазара през следващите месеци.

20.05.2024 15:30 3 мин. четене

Светът се насочва към геополитическа рецесия – какво означава това

Финансовият срив от 2008 г. и икономическите сътресения, причинени от Ковид пандемията, напомниха на света за суровата реалност на традиционните икономически рецесии.

20.05.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.