НАЧАЛО Други

Chicago Bulls е първият спортен отбор пускащ NFT колекция на Coinbase

септември 23, 2022 14:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chicago Bulls е първият спортен отбор пускащ NFT колекция на Coinbase

Chicago Bulls станаха първият спортен отбор, който предлага NFT колекция в Coinbase - борсата за криптовалути, която миналата година стана ексклузивен крипто спонсор на NBA.

Колекцията се състои от 23 различни NFT, всички уникално проектирани от 23 Web3 художници, с които „биковете“ си партнират.

Началната цена на всяко NFT е 0.2 ETH (около $255). 10% от приходите от всеки продаден токен ще отидат за After School Matters – безплатна програма за STEM, лидерство, спорт и изкуство за ученици от гимназията в Чикаго.

Съобщава се, че Coinbase ще плати на NBA почти $200 милиона за четири години, според Bloomberg. Компанията също така има многогодишен договор като платформа за криптовалути и NFT партньор на Chicago Bulls.

В рамките на тази сделка Coinbase ще предоставя крипто образование и подаръци на арената, за да „образова и вдъхновява феновете да участват в Web3 и крипто икономиката“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Гражданите на Ливан се насочват към крипто


Coinbase е най-голямата борса за криптовалути по обем в САЩ, но не е произвеждала NFT на спортни отбори до този момента. Този подход контрастира с конкурентите на Coinbase като Crypto.com и FTX, чиито спортни спонсорства често са включвали NFT права за отбори и лиги. 76ers са отборът от NBA, който предлага NFT с Crypto.com, докато Warriors и Wizards използват FTX.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене