НАЧАЛО Други

Chicago Bulls е първият спортен отбор пускащ NFT колекция на Coinbase

септември 23, 2022 14:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chicago Bulls е първият спортен отбор пускащ NFT колекция на Coinbase

Chicago Bulls станаха първият спортен отбор, който предлага NFT колекция в Coinbase - борсата за криптовалути, която миналата година стана ексклузивен крипто спонсор на NBA.

Колекцията се състои от 23 различни NFT, всички уникално проектирани от 23 Web3 художници, с които „биковете“ си партнират.

Началната цена на всяко NFT е 0.2 ETH (около $255). 10% от приходите от всеки продаден токен ще отидат за After School Matters – безплатна програма за STEM, лидерство, спорт и изкуство за ученици от гимназията в Чикаго.

Съобщава се, че Coinbase ще плати на NBA почти $200 милиона за четири години, според Bloomberg. Компанията също така има многогодишен договор като платформа за криптовалути и NFT партньор на Chicago Bulls.

В рамките на тази сделка Coinbase ще предоставя крипто образование и подаръци на арената, за да „образова и вдъхновява феновете да участват в Web3 и крипто икономиката“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Гражданите на Ливан се насочват към крипто


Coinbase е най-голямата борса за криптовалути по обем в САЩ, но не е произвеждала NFT на спортни отбори до този момента. Този подход контрастира с конкурентите на Coinbase като Crypto.com и FTX, чиито спортни спонсорства често са включвали NFT права за отбори и лиги. 76ers са отборът от NBA, който предлага NFT с Crypto.com, докато Warriors и Wizards използват FTX.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене