НАЧАЛО Блокчейн

Чарлз Хоскинсън адресира притесненията относно предстоящият хард форк Vasil

август 20, 2022 12:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чарлз Хоскинсън адресира притесненията относно предстоящият хард форк Vasil

По време на неотдавнашен видео стрийм в YouTube основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън заяви, че ъпгрейдът на Cardano Vasil няма проблеми с качеството.

Това се случва, след като той помоли операторите на пулове за стейкинг (SPO) да обновят своите нодове до версия 1.35.3. Не може да се случи хард форк, докато поне 75% от тях не се включат.

„Имаме висока увереност от наша страна, че инженерингът зад 1.35.3 е солиден. В рамките на Cardano няма криза. Нещата в по-голямата си част работят“, каза Хоскинсън.

Известният разработчик Адам Дийн наскоро заяви, че тестовата мрежа е „катастрофално счупена“ в Twitter, предизвиквайки дебат в общността. Дийн предположи, че екипът на Input Output е избързал с обновяването, което е довело до сериозни технически проблеми.

Нека да е ясно, че това не беше грешка в основната мрежа„, сподели Хоскинсън в последното си видео. Самият факт, че бъгът е бил открит първо в тестовата мрежа, показва, че процесите на тестване работят.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум


Кодът е бил „широко и изчерпателно“ тестван. Вероятността да бъде открит бъг е „много ниска„. Вчера Хоскинсън заяви, че преминаването през „respinning“ няма да осигури никаква стойност за въпросната уязвимост. Според създателя на Cardano това би довело до ненужни забавяния, които в крайна сметка биха навредили на разработчиците на dApp.

Хоскинсън подчерта, че времето за разгръщане ще бъде определено от SPO. Крипто магнатът също така добави, че блокчейнът е децентрализиран, което означава, че никой не може едностранно да взема решения за Cardano.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене