НАЧАЛО Алткойни

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

август 19, 2022 19:21 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

В ново видео водещият на Coin Bureau, известен като “Guy”, каза, че според него протоколът Solana (SOL) може да удвои цената си, ако алткойн ралито продължи.

Ценовото действие на SOL също изглежда интересно от няколко гледни точки. От гледна точка на суровото ценово действие SOL потенциално може да скочи 2 пъти, ако настоящото рали на възстановяване продължи. Това не звучи като много, но ако ралито продължи, ще бъде по-голям процент на печалба от други алткойни с голяма капитализация.

Ето защо има известна легитимност в забележката на [главния изпълнителен директор на FTX] Сам Банкман-Фрийд, че Solana е подценена. Има още някои доказателства, които предполагат, че Solana може да види сериозно рали, ако настоящата инерция на крипто пазара продължи.

Обещаващ модел при Solana

Guy коментира и цената на SOL спрямо ETH, отбелязвайки, че Solana изглежда следва модел на спадове и скокове, при който пикът може да съвпадне с предстоящото Сливане на Етериум.

Погледнете графиката на SOL спрямо ETH на седмична база. Забелязвате ли нещо? Наречете ме луд, но аз виждам модел, при който SOL губи стойност спрямо ETH за около пет-шест седмици наведнъж, преди да види едно триседмично рали спрямо ETH.

Това са шест седмици на спад, а след като до Сливането остава по-малко от месец, може да видим още едно рали спрямо ETH, като всичко това ще се случи, докато ETH едновременно скача в стойност спрямо BTC [Биткойн], а надявам се и във фиатно изражение. Това би се превърнало в 2-кратната печалба за SOL, както споменах.

Анализаторът обсъди и прехода на Етериум към доказателство на залог (PoS), който е планиран за средата на септември. Той смята, че перспективата за сривове или явен провал предизвиква интерес към няколко други конкуренти на ETH, включително Avalanche (AVAX) и NEAR Protocol (NEAR).

Някои от вас може би са забелязали, че Solana, Avalanche, Near Protocol и други така наречени убийци на Етериум се покачват с наближаването на Сливането. Това не е случайно, тъй като има много трейдъри, които вероятно се опитват да хеджират портфейлите си в случай, че нещо ужасно се обърка при Сливането.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Децентрализацията на Етериум е застрашена, твърди проучванеПредурпеждението на Артър Хейс

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX наскоро изрази подобни опасения. Според него, ако Сливането се окаже неуспешно, Етериум вероятно ще претърпи значителен спад.

Ако Сливането се окаже неуспешно, сривът ще бъде бърз и жесток, като се имат предвид високите очаквания на пазара спрямо обективната реалност… 

Ще има негативна рефлексивна връзка между цената и размера на валутната дефлация. Или, казано по друг начин, ще има положителна рефлексивна връзка между цената и размера на валутната инфлация. Ето защо при този сценарий смятам, че трейдърите или ще тръгнат към шорт позиции, или ще изберат да не притежават ETH.

Макар той да не споменава къде могат да се насочат инвеститорите, които изберат да отбягват Етериум, изглежда логично, че конкурентните платформи ще са най-търсените алтернативи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.