НАЧАЛО Блокчейн

Чарлз Хоскинсън коментира предстоящия хард форк на Cardano

август 29, 2022 8:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чарлз Хоскинсън коментира предстоящия хард форк на Cardano

Създателят на Cardano Чарлз Хоскинсън даде актуална информация за наближаващия хард форк Vasil.

В ново видео той сподели, че големите крипто борси работят по новото разклонение на веригата на Cardano, като ще последват още, твърди Хоскинсън.

Така че следващата голяма [задача] е да накараме борсите да се качат на борда. 

От Binance съобщават, че в момента извършват ъпгрейд. По обем мисля, че те са около 30-40% от обема на търговията с Cardano. А освен това Kraken и Coinbase и т.н. са склонни да ги последват.

Като цяло това, което се случва, е, че след обявяването на датата на хард форка се наблюдава голям наплив от хора, които [актулизират]. Така че това, което вероятно ще се случи, е, че след като достигнем тези златни 75% от ОПС (оператори на пулове за стейкинг) и три до пет от основните борси по обем – първите три или пет са надградени или са в процес на надграждане – ще бъде определена дата за хард форк. Тогава останалите борси ще почувстват спешност и ще започнат да надграждат, а в противен случай ще е наистина трудно да ги накараш. Те обикновено се нуждаят от малко натиск за това. 

Хард форкът се очаква през септември

Хоскинсън твърди, че разработчиците на Cardano постигат напредък постоянно и че актуализацията трябва да се осъществи този септември.

Нещата се развиват много бързо. Все още се извършват обширни тестове от общността и от нас. Много работа по интеграцията се извършва зад кулисите, така че цялата тази инфраструктура изглежда добре. Надяваме се, че ще успеем да работим с общността и скоро да определим дата за хард форк. След малко ще проведем среща със SPO-тата тук…

Така че някъде през септември изглежда, освен ако не се открие нещо или не се сблъскаме със значително забавяне някъде.

С наближаването на актуализацията ще бъдат подобрени и пуснати многобройни компоненти на мрежата Cardano. Един от най-очакваните може би е децентрализацията на мрежовия слой

Това ще направи блокчейна по-децентрализиран и устойчив. Преди това бе достигната пълна децентрализация на производството на блокове, което също е важна стъпка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

CFTC обсъди DeFi на среща на Консултативния комитет по технологиите

Децентрализираното финансиране (DeFi) беше основна тема на дискусия на неотдавнашната среща на Консултативния комитет по технологиите (TAC) на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) във Вашингтон.

март 23, 2023 20:00 3 мин. четене

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене