НАЧАЛО Финтех

Чанпен Джао: Binance прави сериозни инвестиции в DeFi

октомври 24, 2022 16:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чанпен Джао: Binance прави сериозни инвестиции в DeFi

От самото начало Binance прославиха името си в крипто пространството, превърнаха се в една от най-големите крипто борси в световен мащаб и по думи на главния изпълнителен директор инвестират усилено в DeFi.

Компанията предоставя платформа с над 350+ криптовалути, 120 милиона потребители и 24-часов обем на търговията от около $76 милиарда.

За разлика от много други, борсата демонстрира устойчивост и продължи да наема служители по време на екстремните пазарни условия, при които станахме свидетели на масови съкращения.

Главният изпълнителен директор Чанпен Джао сподели в туит, че компанията инвестира в DeFi в голям мащаб. Според информацията Binance планират да похарчат повече от $1 милиард за потенциални инвестиции и придобивания.

Binance в процес на разширяване на инвестициите

По думите на Чанпен Джао, Binance имат за цел да инвестират $200 милиона в медийната организация Forbes и също така ще вземат дялово участие на стойност $500 милиона в сделката за Twitter.

elon musk filing


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Топ крипто китовете трупат агресивно


През тази година крипто борсата започна да фокусира инвестициите си върху сектори като децентрализирани финанси и незаменяеми токени, а не върху проблемни крипто активи.

Binance все още не са споделили подробности относно други инвестиционни идеи. Досега през тази година бизнесът е разпределил $325 милиона за 67 проекта. Сегашното съотношение на инвестициите на Binance е по-високо от техните инвестиция през 2021 г. от $140 милиона за 73 проекта.

Джао сподели, че преди да инвестира в нещо, иска да види реални продукти, които хората могат да използват.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Топ британска банка стартира нова стейкинг услуга чрез своето крипто подразделение

Дъщерното дружество на Standard Chartered за криптовалути, Zodia Custody, въведе нова услуга, която позволява на крипто инвеститорите да генерират пасивен доход от своите дигитални активи.

септември 22, 2023 11:00 2 мин. четене

Банков гигант навлиза в крипто пространството с нови блокчейн услуги

Citigroup направи новаторско съобщение, като представи пионерските си услуги Citi Token Services, отбелязвайки трансформиращ етап в областта на управлението на парични средства и търговското финансиране.

септември 19, 2023 11:00 2 мин. четене

Visa похвали крипто проект, който има “предимство пред другите блокчейни”

Гигантът в областта на кредитните карти Visa изтъкна отчетливите технологични предимства на конкурент на Етериум (ETH) в сферата на платформите за плащане.

септември 14, 2023 17:30 2 мин. четене

Mastercard готови за старта на своята CBDC инициатива

Mastercard стартира своята програма за дигитална валута на централната банка (CBDC), като смята, че моментът за стартирането ѝ през това лято, когато интересът в световен мащаб продължава, е подходящ.

септември 12, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.