НАЧАЛО Алткойни

Chainlink: Силна 2022-ра за проекта, какво да очакваме през новата година?

януари 3, 2023 14:54 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink: Силна 2022-ра за проекта, какво да очакваме през новата година?

2022 г. беше добра за развитието на много алткойн проекти по отношение на разрастване на екосистемите, а Chainlink (LINK) показа сериозна ангажираност към блокчейн разработките си.

На 31 декември екипът на Chainlink (LINK) публикува актуализация за развитието на мрежата, в която подчертава постиженията ѝ до 2022 г., което отразява какво е постигнала екосистемата в рамките на последната година.

Едно от най-важните е, че все повече разработчици и проекти се насочват към мрежата благодарение на Chainlink Oracle Services, който спомогна за обработването на над $6.9 трилиона в транзакции през 2022 г.

Освен това Chainlink Data Feeds се разшири в нови блокчейни и протоколи от втори слой, интегрирайки се с вериги, които не са базирани на EVM (Етериум Виртуална Машина), като Solana.

Цена на LINK през 2023 г.

През последните 7 дни цената на LINK отбеляза спад от около 5.3% и към момента на писане на статията се търгува за $5.67. Въпреки че цената на LINK показа признаци на възстановяване, все още остават опасения по отношение на нейните показатели.

По данни на Santiment съотношението на пазарната стойност към реализираната стойност (MVRV) на алткойна отбеляза значително понижение през последната седмица. Това може да бъде проблемно за бъдещето на LINK.

Освен това растежът на Chainlink мрежата също следва подобен тренд и регистрира рязък спад. Данните на CryptoQuant разкриха, че борсовият резерв на LINK се увеличава, което означава висок натиск от страна на продавачите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да скочи с 1,000% – според трейдър, предвидил последния срив


В същото време разрботчиците полагат сериозни усилия за подобряването на блокчейна.

Интересно е, че през последната година Chainlink си партнира и с няколко други компании. Това може да помогне на мрежата да увеличи набора от услуги за своите потребители. Няколко от тях включват партньорството с Blueberry Protocol, Magpie XYZ и Galilio Protocol.

Какво сочат техническите индикатори?

Погледът към пазарните показатели на LINK не създава особено възходящи очаквания. Например, Chaikin Money Flow (CMF) на LINK регистрира спад.

Не само това, но и индексът на относителната сила (RSI) беше доста нисък. Това изглежда доста негативно за мрежата. Експоненциалната пълзяща средна (EMA) на LINK също изглежда доста меча, което може да доведе до още проблеми.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

Aave ще пусне третата версия на протокола си на Етериум

Платформата за DeFi кредитиране Aave е на път да пусне третата версия на своя протокол в Етериум след успешно DAO гласуване.

януари 27, 2023 13:24 2 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене