НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB

март 5, 2023 11:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB

Количественият анализатор PlanB смята, че бързото ускоряване на глобалното възприемане на биткойн може да изстреля криптовалутата до безпрецедентни висоти.

Количественият анализатор PlanB смята, че бързото ускоряване на глобалното приемане на Биткойн може да изстреля криптовалутата до безпрецедентни висоти.

Използвайки S-кривата на приемането, която проследява кумулативната скорост, с която хората приемат иновативни технологии, PlanB прогнозира, че темпът на приемане на Биткойн е на път да отбележи безпрецедентно ускорение, което може да доведе до достигане на цена от $10 милиона до 2028 г.

В поредица от туитове PlanB обясни, че най-мощната част от S-кривата на приемането на Биткойн е точно зад ъгъла.

Според аналзиатора, ако понастоящем приемането на активът е на ниво 1-5%, то криптовалутата е на път да навлезе във вертикалната част на S-кривата през следващите няколко години. Това означава, че темпът на растеж на BTC ще стане още по-експоненциален, докато достигне 50% приемане.

Анализаторът каза, че “се е наслаждавал на приемането на Биткойн през последните над 10 години”, но е особено развълнуван от вертикалната част на S-кривата през следващия период около халвинга, който ще продължи от 2024 до 2028 г. Той вярва, че това ще доведе до значително увеличение на цената на криптовалутата.

PlanB е добре известен с прилагането на модела за запаси към поток (stock-to-flow) към Биткойн, който разделя общото предлагане на даден актив на новото предлагане, навлизащо на пазара, за да прогнозира бъдещите движения на цените.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн NFT: Пазарът ще достигне $4.5 милиарда до 2025, според Galaxy Digital


Използвайки този модел анализаторът прогнозира, че следващият връх на Биткойн ще настъпи около 2025 г., като цената му ще е между $100,000 и $1,000,000.

Като цяло PlanB е оптимистично настроен към перспективите на BTC за бъдещето и смята, че приемането му само ще продължи да се ускорява, което ще доведе до още по-значителен растеж през следващите години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

MicroStrategy с поредната покупка на Биткойн в размер на $150 милиона

Дори в този период на икономическа несигурност гигантът в областта на бизнес разузнаването MicroStrategy продължава да трупа Биткойн.

март 27, 2023 17:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене