НАЧАЛО Други

Chainalysis съкращава 5% от персонала си

февруари 4, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainalysis съкращава 5% от персонала си

Компанията за блокчейн анализи Chainalysis намали броя на служителите си, тъй като се реорганизира, за да се приспособи към предизвикателствата на крипто пазара.

Компанията, специализирана в анализирането и проследяването на крипто транзакции за целите на управлението на риска заяви, че реорганизацията ще засегне предимно нейния “go-to-market” екип.

След съкращенията в компанията, сред чиито спонсори е сингапурският държавен инвестиционен фонд GIC, работят около 900 служители, а според информацията съкратените са били около 40-50 човека.

Говорител на компанията заяви, че бизнесът е добре капитализиран и че тази година ще изгради екипи в рамките на преориентирана стратегия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн стигна $100 – инвеститорите трупат значителни количества от алткойна


Всичко това се случва на фона на многобройните съкращения в крипто индустрията. Явно трудностите в криптопазара от миналата година са се отразили на крипто компаниите, тъй като, както съобщихме през през януари тази година в 14 такива дружества бяха съкратени около 2,900 служители.

Най-голямото съкращение за месеца беше регистрирано при криптоборсата Coinbase, която в началото на януари намали броя на служителите си с над 900 души.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене