НАЧАЛО Алткойни

Лайткойн стигна $100 – инвеститорите трупат значителни количества от алткойна

февруари 2, 2023 10:07 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн стигна $100 – инвеститорите трупат значителни количества от алткойна

Според Santiment Лайткойн (LTC) се радва на голяма подкрепа от адреси на акули, които са натрупали токени на стойност над $108 милиона в рамките на няколко месеца.

Фирмата за криптоанализи Santiment твърди, че адресите на акули “агресивно” са натрупали токена от юли 2022 г. насам, като са помогнали за изтласкването му до $100.

Лайткойн вече е повишил цената си с +89% от спада под $50 на 9 ноември. Виновниците за скока на над 11-годишната монета включват адреси, притежаващи 100 – 10,000 LTC, които са добавили още 1.15 милиона монети през последните шест месеца, което представлява увеличение от 4.92%.

Биткойн

Според Santiment, при Биткойн (BTC) се наблюдава най-голямото съотношение между печалбите и загубите от близо две години насам, когато цената достигна $23,920, което е сигнал, че стойността му вероятно ще се понижи.

От фирмата за блокчейн анализ посочиха, че ако транзакциите на загуба започнат да се увеличават, това ще е сигнал, че цената ще се покачи веднага след това.

Сред няколкото предупредителни знака, че вчерашните цени на криптовалутите ще видят отдръпване днес, беше най-голямото съотношение между транзакциите печалба/загуба за Биткойн от 17 февруари 2021 г. насам. Ако сега се натрупат транзакции на загуба, е по-вероятно цените да отскочат обратно веднага.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Колко може да скочи активът до края на 2023-та?


Curve

Santiment също така разглежда увеличаването на активността при транзакциите на китове при Curve (CRV), управленския токен на децентрализирания обмен Curve Finance. Повишаването на активността на китовете е потенциално бичи сигнал.

Предлагането на Curve в обращение остана относително стабилно, а китовите транзакции наскоро скочиха, което показва повишена ангажираност сред големите притежатели, докато малките и средните притежатели останаха в застой.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене