НАЧАЛО Финтех

Цените на тези три AI криптовалути скочиха след слухове за сливането им

27.03.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените на тези три AI криптовалути скочиха след слухове за сливането им

Fetch.ai е в процес на обсъждане на потенциалното сливане на токените с SingularityNET и Ocean Protocol в токен ASI, чиято напълно разгърната стойност се очаква да бъде около $7.5 милиарда.

Според информацията три AI компании, базирани на блокчейн, проучват възможността за сливане на своите криптовалутни токени, за да улеснят разработването на децентрализирана AI платформа.

Запознати източници разкриха, че SingularityNET, Fetch.ai и Ocean Protocol водят преговори за сливане на своите токени в единен ASI токен с напълно разгърната стойност, оценявана на около $7.5 милиарда.

Въпреки че трите платформи ще запазят индивидуалните си операции, те планират да си сътрудничат под надзора на Super Intelligence Collective, оглавяван от основателя и главен изпълнителен директор на SingularityNET Бен Гоерцел, както твърдят източниците.

След това изявление цените на токените FET, AGIX и OCEAN отбелязаха ръст на пазара като към момента на писане на статията отразяват скок със съответно 4.4%, 7.8% и 10% според данни на CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) може да се срине – какво трябва да знаем

Анализатор и търговец на криптовалути, познат като Credible Crypto, изрази песимистична прогноза за цената на Cardano (ADA).

21.04.2024 7:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

По-рано днес световният пазар на криптовалути се сблъска с волатилност, предизвикана от ескалиращото напрежение в Близкия изток.

20.04.2024 22:00 1 мин. четене

Отпразнува ли Илон Мъск “Денят на Dogecoin”?

Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува “Денят на DOGE”. Интересно е, че тазгодишният празник съвпадна точно с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

20.04.2024 21:00 1 мин. четене

Цената на Cardano може да скочи със 75% – време за покупка?

През последните месеци на 2023 г. и до края на март 2023 г. Cardano (ADA) показа значителни обещания, като изглеждаше готов за възходяща траектория, белязана от последователни етапи на по-високи върхове и по-високи дъна.

20.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.