НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin набира инерция, достигайки 6 милиона адреса

27.03.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin набира инерция, достигайки 6 милиона адреса

Dogecoin (DOGE), първоначално замислена като криптовалута, вдъхновена от меме, достигна забележителен етап, като надхвърли шест милиона адреса.

Според най-новите данни, предоставени от IntoTheBlock, Dogecoin вече може да се похвали с общо 6.27 милиона адреса. Това увеличение на броя на адресите показва значително нарастване на броя на притежателите, което подсказва за разширяващо се приемане сред ентусиастите на криптовалутата.

Това постижение подчертава нарастващата популярност на Dogecoin в крипто общността. Първоначално представен като закачлива шега в крипто сферата, Dogecoin се превърна в легитимен дигитален актив, който привлича вниманието както на инвеститорите, така и на търговците.

Неговият лесен за употреба подход и силната подкрепа на общността изиграха ключова роля за насърчаване на използването и приемането му в различни платформи.

Подемът в адресите на Dogecoin съответства на бичия импулс, който се наблюдава в пазарната му цена. Отразявайки ръст от около 3.5% за последните 24 часа, към момента на писане на статията Dogecoin се търгува на цена от $0.186. Освен това през последните 30 дни криптовалутата реализира зашеметяващия скок от 94%.

Това забележително увеличение отразява търсенето и доверието на инвеститорите, като затвърждава позицията на Dogecoin начело на ралито на пазара на меме монети.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

23.04.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.