НАЧАЛО Алткойни

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

Крипто пазарът показва някои положителни признаци днес, като повечето основни криптота отбелязват печалби както на дневна, така и на седмична база. Биткойн, най-голямата и най-известна криптовалута, в момента се търгува на около $22,900, което представлява почти 9% ръст през последната седмица и спад от 1% през последния ден. Той продължава да представлява значителна част от пазарната капитализация на индустрията, като в момента е над 42%.

Етериум, втората по по пазарна капитализация криптовалута , също е стабилна. В момента се търгува на около $1,570, което представлява 1% увеличение през последната седмица, като активът не е регистрирал значителни движения в рамките на деня.

XRP, шестата по пазарна капитализация криптовалута, нарастна с 3% на седмична база и спадна с около 1% на дневна база. Binance Coin (BNB) също се повиши с 5% на седмична база и спадна с около 1.5% на дневна база.

Когато разглеждаме по-малките токени, Threshold е най-печелившият токен на седмична база с ръст от 121%, Aptos със 117% и Fantom с 54%.

Общата пазарна капитализация за крипто индустрията в момента е около $1.04 трилиона. Тези данни са взети от CoinMarketCap. Като цяло, крипто пазарът показва признаци на растеж и стабилност, като повечето основни токени отбелязват печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Прогнози за краткосрочното бъдеще пред Биткойн и алткойните

coins

Бъдещето на Биткойн и по-широкия крипто пазар изглежда обещаващо, с нарастваща конкуренция в сектор за “копаене” и нови разработки при други криптовалути. Според туит от @Satoshi Club, нивото на трудност в копаенето на Биткойн започва да стига нови висоти, като следващата автоматизирана пренастройка се очаква да увеличи трудността с 2.75% до 38.62 трилиона. Това показва, че конкуренцията в индустрията става все по-интензивна, което потенциално може да доведе до по-нататъшен растеж на цената.

Друго положително развитие за крипто пазара е предстоящото стартиране на базирания на Cardano токен Djed, който се очаква да доведе до положително движение за Cardano (ADA).

Освен това, според туит от @BitQuant, “Етериум може да достигне от $11,000 до $15,000 през 2023”. Това се дължи на мащабируемостта на Етериум 2.0 и нарастващия интерес към монетата.

Aptos обаче е най-впечатляващ тази седмицата с изобилие от туитове в последно време, което показва високо ниво на интерес.

Най-обещаващите криптовалути днес

Макар Aptos, Биткойн, Axie Infinity и други да показват голям потенциал, ако търсите други токени с потенциал за възход, то тези проекти по-долу ще представляват голям интерес за вас.

Meta Masters Guild (MEMAG)

Meta Masters Guild (MEMAG) е блокчейн платформа за мобилни игри, която цели да направи децентрализираните игри достъпни за всички. В момента платформата включва една игра, Meta Kart Racers, но планира да разшири портфолиото си в бъдеще. 

Токенът $MEMAG е единствената валута, използвана на платформата, и всички награди в играта, наречени “Скъпоценни камъни”(Gems), могат да бъдат конвертирани в токени MEMAG, който ще монетизира усилията на играчите. 

Платформата стимулира играчите да инвестират както времето, така и парите си в екосистемата, като гарантира, че са справедливо компенсирани за своя принос. Въпреки това, от Meta Masters Guild казват, че не искат да стимулират играчите да печелят и спекулират, а да се забавляват, като печалбата е по-скоро за бонус, отколкото цел, към която да се стремят участниците.

В момента MMG е в третия етап на своята предварителна продажба, като целта е да събере $4,970,000 чрез продажбата на 350,000,000 токена на нарастващи цени. Цената за токен в момента е $0.013, но ще достигне до $0.023 в последния седми етап, като ранните инвеститори ще имат възможност за потенциални печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


FightOut (FGHT)

M2E фитнес приложението и верига фитнес зали Fight Out създават нови рамки на цялостната индустрията. Приложението награждава потребителите за завършване на тренировки, предизвикателства, значки и разрастване на общността. 

Токенизираната икономика на приложението ще възнагради тренировките. Валутата REPS в приложението може да бъде спечелена или закупена с $FGHT, токен с ограничено предлагане. Превръщането на $FGHT във валута по подразбиране за закупуване на REPS би трябвало да увеличи търсенето на токени.

Потребителите на Fight Out могат да споделят планове за тренировки, значки, завършени предизвикателства и физически постижения. M2E проследява тренировките и упражненията по сила, мускулна издръжливост, кардио, техника и цялостно състояние. Значките предлагат “предимства” отстъпки в магазина Fight Out, персонализирани тренировъчни сесии и куп други бонуси.

Fight Out ще бъде качен на крипто борсите на 5 април, като до момента предварителната продажба е събрала $3.5 милиона. Предварителната продажба приключва на 31 март. 

Иновативният фитнес подход на приложението и перфектното “преливане” от Web2 към Web3 ще привлекат потребителите.

RobotEra (TARO)

RobotEra е крипто проект за метавселена, който има за цел да създаде свят в стил Sandbox с различни активи и функционираща икономика. Токенът, отговарящ за метавселената, $TARO, ще се използва за транзакции в света като покупки, участия в игри и събития. 

Потребителите ще могат да купуват парцели земя и герои роботи под формата на NFT, като NFT роботът ще служи като герой на потребителя в метавселената, а земята позволява на потребителите да изграждат дигитални активи – като например сгради. 

Проектът предоставя удобни за потребителя инструменти за създаване на активи и ще има възможности за потребителите да печелят $TARO, като изпълняват задачи в метавселената.

Проектът в момента е в първия си етап на предварителни продажби и досега е събрал почти $763,000. Цената за $TARO по време на този етап е $0.020, но се очаква да се увеличи с 60%.

Заключение

Цените на криптовалутите днес се движат доста стабилно, което безспорно е добра новина за инвеститорите. Ако обаче искате да вложите средства в нов обещаващ проект, то Meta Masters Guild, Fight Out и RobotEra предлагат добра възможност, а ранните инвеститори имат особено добър шанс да спечелят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене