НАЧАЛО Алткойни

Цената на XRP може да се изстреля значително, ако съдим по техническите показатели

08.06.2024 23:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP може да се изстреля значително, ако съдим по техническите показатели

XRP претърпя забележителен спад, падайки под критичното ниво на подкрепа от $0.50. Този праг се смяташе за решаващ за токена да премине дългогодишната си консолидация под $0.60.

Въпреки този спад, крипто анализаторът Egrag Crypto сподели положителна прогноза на 7 юни, което предполага, че XRP може да е на ръба на значително покачване от 41%. Неговият анализ показва силно оптимистична перспектива, сравнявайки настоящия сценарий с подобен скок през 2017 г. Целта, базирана на фиб нивото от 1.618, предполага голямо увеличение на цената.

Egrag Crypto подчерта бичият характер на графиката, което показва потенциално „легендарен“ пробив. Той каза: „От макрогледна точка графиката по-долу е безумно бича и пробивът нагоре няма да бъде нищо друго освен легендарен!“ Той посочи необходимостта от ръст от 41%, за да достигне решаваща точка, като направи паралели с ралито от 2017 г.

Въпреки това анализаторът призовава за предпазливост, препоръчвайки стабилни стратегии за управление на риска въпреки очакваните печалби.

Няколко фактора допринесоха за скорошния спад на XRP. Прехвърлянето от Ripple на 200 милиона XRP токена към неизвестен портфейл подхрани спекулациите за бъдещето на токена. Има също така слухове, че Ripple може да измести фокуса от XRP, за да разработи стабилна монета.

Въпреки тези предизвикателства и продължаващата съдебна битка със SEC, Ripple постигна значителен бизнес напредък. Например партньорството му с Clear Junction има за цел да улесни бързите и сигурни изплащания в GBP и EUR за клиентите на Ripple.

В момента XRP се търгува на $0.49, което е спад от близо 7% през последните 24 часа и 5% през последната седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.