НАЧАЛО Алткойни

Цената на XRP може да се изстреля нагоре ако успее да пробие това критично ниво

октомври 6, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP може да се изстреля нагоре ако успее да пробие това критично ниво

Известен крипто анализатор изрази оптимизъм по отношение на XRP след неотдавнашното развитие на съдебно дело срещу Комисията за ценни книжа на САЩ (SEC).

През юли решение, частично благоприятстващо Ripple, беше потвърдено от американски съд, а опитът на SEC да обжалва това решение беше отхвърлен.

Псевдонимният “Credible Crypto” сподели своите възгледи, подчертавайки, че отхвърлянето на обжалването от страна на SEC вероятно ще предизвика положителен импулс на пазара на XRP, който понастоящем изпитва ограничена ликвидност.

Credible Crypto отбеляза, че XRP трябва да надмине нивото на съпротива от $0.60, за да задейства бичи тренд, като подчерта, че неуспехът в това отношение може да означава, че пазарът все още не е подготвен, най-вече поради ограниченията в ликвидността.

Анализаторът изрази ентусиазъм относно неотдавнашното развитие, разглеждайки го като благоприятно за бъдещите перспективи на XRP, когато новият капитал започне да се връща в пространството на криптовалутите. Това развитие също така е подсилило неговата дългосрочна вяра в XRP.

Към момента на писане на статията XRP се търгува на цена от $0.53.

Преминавайки към Биткойн (BTC), анонимният анализатор очаква флагманската криптовалута да намери подкрепа около нивото от $24,800, ако претърпи корекция. За разлика от нея, когато обсъжда Етериум (ETH), Credible Crypto поддържа по-мечи перспективи за втората по големина криптовалута по пазарна капитализация.

По отношение на ETH той предвиждат възможността за ново локално дъно, като се има предвид, че долната граница на ценовия му диапазон вече е тествана и може да се пробие при повторно тестване. Освен това той посочват неефективността на ценовата графика на ETH под дъната на диапазона му и подчертават по-значима област на търсене малко по-надолу.

Перспективата на този анализатор предполага, че ETH може да достигне още едно локално дъно, докато BTC поддържа по-високо дъно над $24,800. Той обяснява тази дивергенция с очакванията си за слабост на повечето алткойни и двойката ETH/BTC, особено след като доминацията на BTC продължава да се покачва до нови върхове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Алткойн се изстреля с над 900%, но анализатор отправи предупреждение

Известен крипто анализатор предупреди инвеститорите за изключително популярна меме монета, базиран на Solana (SOL).

декември 9, 2023 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.