Home

Цената на този базиран на Етериум алткойн може да “избухне”

09.04.2023 15:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този базиран на Етериум алткойн може да “избухне”

Според данни на Santiment алткойн, базиран на Етериум (ETH), който за момента не е в полезрението на повечето търговци, може би се подготвя за значителен подем.

Santiment, водеща компания за анализи, установи, че ApeCoin (APE), може да се готви за значителен скок на стойността.

Според доклада на Santiment сигналa от веригата на APE е сходен с този на Stargate Finance (STG), който реализира почти 50% увеличение на стойността си през миналия месец. Платформата за анализ отчете мрежовата активност на APE като предвестник на потенциален скок на стойността.

В доклада се посочва, че се наблюдава повишаване на активността в мрежата на APE, тъй като тези, които притежават токени, увеличават балансите си, което е знак, че дребните инвеститори се активизират. Въпреки че това е положителен знак за APE, Santiment предупреди, че сигналът не гарантира покачване на цената.

Въпреки потенциалните рискове, компанията смята, че APE може да бъде първият алткойн, който да се възползва, ако търговците внезапно станат бичи настроени към крипто.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Рисковете и ползите от DeFi в очите на Министерството на финансите на САЩ


В доклада се посочва, че цената на APE може да се повиши рязко, ако пазарът реши да се раздвижи, особено като се има предвид нарастващата мрежова активност и засиленото участие на инвеститорите на дребно.

Струва си да се отбележи, че APE е родният токен на общността на Bored Ape Yacht Club, която напоследък набира популярност. Към момента на писане на статията APE се търгува за около $4.20, но пазарът може да бъде непредсказуем и всичко може да се случи.

Ето защо инвеститорите трябва да проявяват предпазливост, когато обмислят да инвестират в APE.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Ще помогнат ли Етериум ETF-ите на ETH да достигне нов исторически връх през 2024?

Уил Кай, ръководител на отдел „Индекси“ в Kaiko, посочи в доклад от понеделник, че „цената на ETH може да бъде особено чувствителна към ранните притоци към новостартиралите ETF-и.

24.07.2024 12:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.