НАЧАЛО Алткойни

Цената на този алткойн от топ 100 скочи с близо 120% за седмица

октомври 24, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този алткойн от топ 100 скочи с близо 120% за седмица

През последните 24 часа Mina Protocol (MINA) отбеляза впечатляващо рали от 91.2%. Понастоящем монетата се оценява на $0.818 и изглежда готова да тества своя връх от началото на годината (YTD) от приблизително $1.17.

Това съживяване на MINA демонстрира, че макар ралито на даден алткойн да се влияе от Биткойн, неговата инерция може да бъде задвижвана и от уникалните му основи и широката подкрепа на общността. MINA изпревари основните алткойни, като текущото ѝ ценово действие отразява забележително увеличение от 120% през последните седем дни.

Блокчейнът на MINA е проектиран така, че да намалява изчислителните изисквания, което позволява по-ефективна работа на децентрализираните приложения (dApps). От създаването си досега проектът е развил стабилна екосистема и общност от потребители, които оценяват нейната скорост, ефективност и ниски изчислителни изисквания.

Макар да се счита за алткойн със средна капитализация от малко над $800 милиарда, според мнозина MINA е призната за една от дигиталните валути с ключово значение за по-широката еволюция на крипто индустрията.

Това листване допълва усилията на протокола да се конкурира с по-ликвидните протоколи от втори слой на Етериум като Polygon, които са известни с това, че защитават инициативи за нулево познание.

С настоящата си инерция на растеж MINA изглежда има за цел да пробие нивото на съпротива при $1. Ако бъде постигнат, този крайъгълен камък може да доведе до безпрецедентен растеж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

3 криптовалути, които да избягвате в близкото бъдеще

На фона на признаците, подсказващи предстоящ скок на цените на алткойните, търговците гледат към потенциални печалби, но това носи и риск. 

декември 2, 2023 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.