НАЧАЛО Алткойни

Цената на меме криптовалута се изстреля нагоре след публикация на Илон Мъск

19.03.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на меме криптовалута се изстреля нагоре след публикация на Илон Мъск

В неотдавнашен случай, приблизително Мъск сподели публикация в чест на Деня на Свети Патрик, включващ изображение на три кучета, украсени с шапки.

Приблизително 20 часа след публикацията цената на криптовалута dogwifhat (WIF), базирана на блокчейна Solana (SOL), се повиши с близо 30%.

По-конкретно, цената на dogwifhat се повиши от $2.54 до $3.23  след публикацията на Мъск в социалните мрежи, демонстрирайки значителното влияние, което той оказва върху дигиталните активи, възприемани като бичи намек от крипто общността. Този феномен е наблюдаван и преди с постове на Мъск, които привидно се отнасят до криптовалути като Dogecoin (DOGE) или Биткойн (BTC).

Понастоящем цената на монетата Dogwifhat отразява 29% увеличение през последните 24 часа, 46% печалба през предходните седем дни и впечатляващо 665% рали в месечен план.

Освен това заслужава да се отбележи, че усъвършенстваните алгоритми за изкуствен интелект (AI) и машинно обучение прогнозират цената на dogwifhat да достигне $5.1 до края на март, което показва потенциално увеличение от приблизително 57.9% от настоящата стойност към момента на писане на статията.

В заключение, бичият импулс на WIF може да се запази, в зависимост от способността му да поддържа вълнението, породено от ангажираността на Мъск в социалните медии, както и от по-широкия ентусиазъм около меме монетите в блокчейна на Solana и пазара на криптовалути като цяло.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

Известен крипто аналитик и търговец познат като “Loma” изрази своя оптимизъм по отношение на Binance Coin (BNB).

16.04.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.