НАЧАЛО Алткойни

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

16.04.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

Това развитие идва на фона на неотдавнашните сътресения и несигурност, преобладаващи в пространството на криптовалутите.

Струва си да се отбележи, че Cardano сега се намира пред Avalanche (AVAX), но изостава от Dogecoin (DOGE), който понастоящем заема деветата позиция с пазарна капитализация от $23.4 милиарда.

Основната движеща сила зад този забележителен скок на пазарната капитализация е наблюдаваното възстановяване на цената на ADA, родния токен на Cardano.

След като претърпя забележителен спад от 32% на фона на преобладаващата геополитическа несигурност, цената на ADA се възстанови до $0,49.

С пазарната си капитализация, която сега възлиза на $17.5 милиарда, Cardano не само затвърждава позициите си на пазара на криптовалути, но и се доближава до сферата на действие на най-големите корпорации в света.

Въз основа на глобалната класация Companies Market Cap, Cardano ще се окаже поставена редом с утвърдени структури като Warner Music Group, Subaru и Snapchat.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.