НАЧАЛО Биткойн

Цената на Биткойн ще продължи да расте – Робърт Кийосаки

април 21, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн ще продължи да расте – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, авторът на популярната книга за лични финанси "Богат татко, беден татко", наскоро сподели положителните си възгледи спрямо Биткойн (BTC) пред своите последователи в Twitter.

Кийосаки вярва, че Биткойн ще продължи да поскъпва, след като наскоро поскъпна със100% от най-ниската си стойност от около $15,500 през 2022 г. до най-високата от $31,000 през 2023 г.

Той обясни решението си да закупи Биткойн и благородни метали с липсата на доверие във Федералния резерв, Министерството на финансите на САЩ и президента Джо Байдън. Той заяви, че купува повече злато, сребро и Биткойн, защото вярва, че тези активи ще запазят стойността си по-добре от щатския долар.

Кийосаки заяви:

Биткойн се е повишил с над 100% за една година. Ще продължи ли Биткойн да се покачва? Обзалагам се, [че ще продължи]. Купувам повече злато и сребро. Защо да купувате повече злато, сребро и BTC? Защото Фед, Министерството на финансите и Байдън са лъжци.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $29,202. Преди време Кийосаки сподели, че за първи път е закупил Биткойн на цена от $6,000 и е поставил шестцифрена ценова цел за криптовалутата.

Той вярва, че Биткойн ще достигне $500,000 до 2025 г. поради паричната политика на Федералния резерв и печатането на пари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: ЕС взе решение за регламента MiCA: Какво означава това за крипто сектора?


В друг туит Кийосаки прогнозира потенциален икономически срив и депресия, които ще доведат до загуба на вяра в щатския долар и до увеличаване на търсенето на злато, сребро и Биткойн.

Той заяви:

Предстои гигантски срив. Възможна е депресия. Федералният резерв е принуден да напечата милиарди фалшиви пари. До 2025 г. златото ще бъде на стойност $5,000, среброто – $5,00, а Биткойн – $500,000. Защо? Защото вярата в американския долар, фалшивите пари, ще бъде унищожена. Златото и среброто са пари на боговете. Биткойн [е] парите на хората. Грижете се за себе си.

Като цяло Кийосаки остава оптимист по отношение на Биткойн и смята, че той има силен потенциал да се развива и процъфтява като алтернатива на традиционните фиатни валути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Цената на Биткойн ще продължи да расте – Робърт Кийосаки”
  1. баба Вуна,

    Пълни глупости!
    Киосаки препоръчва злато и сребро, и напълно отрича и не вярва във виртуалните глупости! Той вярва в материални активи!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.